Jalkapallomatkat – Liput ja matkat

Jalkapallomatkat nyt Apollomatkoilta

Jalkapallomatkat

Koe huipputason jalkapalloa paikan päällä ja lähde unohtumattomalle jalkapallomatkalle. Nyt voit varata Apollomatkojen kautta lippusi Euroopan parhaimpiin liigaotteluihin ja nähdä joukkueiden kuten Arsenal, FC Barcelona ja Manchester Unitedin pelejä yhdessä tuhansien laulavien fanien kanssa – tunnelmaa, huippu-urheilua ja unohtumattomia matkoja yhdessä paketissa.

Vahvistetut jalkapalloliput virallisilta jälleenmyyjiltä

Teemme yhteistyötä vain virallisten jälleenmyyjien kanssa. Tämä takaa sinulle vahvistetut lippuvaraukset luotettavasti ja vaivattomasti.

Matkusta joustavasti – räätälöidyt jalkapallomatkat

Varaa nyt jalkapallomatkat entistä joustavammin. Voit matkustaa kohteeseen esimerkiksi viikkoa ennen ottelua ja jäädä vielä muutamaksi päiväksi pelin jälkeen – räätälöi juuri omanlainen matka ja yhdistä siihen mahtavia jalkapalloelämyksiä. Valitse sopivat matkustuspäivät, mieluinen hotelli ja otteluliput. Varaa nyt jalkapallomatkat helposti ja turvatusti! Ota meihin yhteyttä jos tarvitset apua lippujen varaamisessa.

Apollomatkojen jalkapallomatkat

  • Liput peleihin vaivattomasti
  • Vain valtuutetut jälleenmyyjät
  • Valitse matkan pituus ja hotelli vapaasti

Tärkeää tietoa

Jalkapallomatkat eivät toistaiseksi ole varattavissa. Sivun alalaidasta voit tilata itsellesi tekstiviesti-ilmoituksen niin ilmoitamme sinulle, kun matkat ovat tulleet myyntiin.

Katso vinkit jalkapallomatkalle

Lue parhaat vinkkimme Manchester Unitedin jalkapallomatkoihin täältä »

Lue parhaat vinkkimme Liverpoolin jalkapallomatkoihin täältä »

Täältä näet joukkueiden koti- sekä vieraspelit. Huomioithan missä kaupungissa peli pelataan, kun varaat lentoja ja hotelleja.

 

Jalkapallomatkat Englantiin

Koe Valioliiga + Mestarien liiga + Eurooppa-liiga + League One + FA Cup + Englannin mestaruussarja

Maailman suosituimpia joukkueita ja maailmanluokan jalkapalloa – koe Englannin huippujoukkueet kentällä ja englantilainen jalkapallohuuma!

Arsenal

 

Chelsea

 

Tottenham

Tottenham

 

Manchester City

 

Liverpool FC

 

Manchester United

 

West Ham

West Ham

 

Lisää jalkapallojoukkueita Englannissa

Watford

 

Fulham

 

Queens Park Rangers

 

Millwall FC

 

Haluaisitko lentää Manchesteriin, mutta käydä matsissa ja majoittua Liverpoolissa? Autamme mielellämme varauksen kanssa, ota yhteyttä » 

 

Jalkapallomatkat Espanjaan

Koe La Liga + Champions League + Spanish Supercup + Gamper Trophy

Primera División, joka tunnetaan paremmin nimellä La Liga, on huippuliiga Espanjassa. La Liga lasketaan yhdeksi maailman parhaista jalkapalloliigoista ja se koostuu 20 eri joukkueesta, kuten Real Madridista ja FC Barcelonasta.

Barcelona

 

 

Real Madrid

 

 

Atlético Madrid

Atletico Madrid

 

 

RCD Espanyol

Espanyol

 

 

 

Jalkapallomatkat Ranskaan

Koe Ligue 1

Ligue 1 on Ranskan ylin jalkapalloliiga. Liigan kuuluisimpia joukkueita ovat mm. Paris Saint-Germain (PSG), Lyon, Marseille ja AS Monaco.

Paris Saint German

Paris Saint Germain

 


UEFA Mestarien Liiga

Vuosittain järjestettävä Mestarien Liiga on ehdottomasti Euroopan parasta jalkapalloa. 
Turnaus pelataan syyskuun puolivälistä toukokuun loppuun. 

 


Tilaa tekstiviesti-ilmoitus, ja tiedät milloin liput tulevat myyntiin!

Nappaa parhaat liput heti  kun ne tulevat myyntiin. Tilaa tekstiviesti-ilmoitus, ja saat saat viestin heti, kun uudet lippupaketit tulevat myyntiin.
Samalla kannattaa tilata Apollomatkojen uutiskirje, jotta kuulet muistakin uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa!

Henkilötietojen käsittely

Kun haluat tilata Apollomatkojen uutiskirjeen, keräämme sinulta nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Keräämme myös tietoa siitä, millaisia uutiskirjeitä haluat saada, mitä klikkaat ja millaisista tarjouksista olet kiinnostunut. 

Me Apollomatkoilla haluamme tarjota juuri sinulle täydellisiä lomamatkoja. Siksi tietoja matkustushistoriastasi, kiinnostuksen kohteistasi ja uutiskirjekäyttäytymisestäsi käytetään sinulle lähetettävien uutiskirjeiden muokkaamiseen. Tässä apuna on myös yhteistyökumppanimme Fresh Relevance. Näin voimme tarjota sinulle aina ajankohtaista tietoa ja tarjouksia. Käytämme myös keräämiämme tietoja toimintamme, tuotteidemme ja palveluidemme analysointiin, kehittämiseen sekä parantamiseen.

Apollomatkat käyttää tietojasi ja lähettää uutiskirjeitä sinulle vain niin kauan kuin itse haluat. Haluatko tietää kuinka käsittelemme henkilötietojasi? Lue tietosuojakäytäntö kokonaisuudessaan tästä »