Sukellusmatkat

Sukellusmatkat ympäri maailman

Haluatko viettää lomaa sukelluksen parissa? Apollomatkat vie sinut maailman upeimpiin maailman sukelluskohteisiin – Tobagoon ja Thaimaahan. Apollon lomakohteissa toimii useita sukelluskeskuksia, jotka tarjoavat laadukkaita sukelluskursseja niin aloittelijoille kuin kokeneille harrastajille. 

Sukellusloma Thaimaassa

Khao Lakin kaunis kansallispuistoalue sijaitsee Thaimaan rannikolla, Phuketin pohjoispuolella, ja vain reilun tunnin matkan päässä lentokentältä. Luonnonkaunis ympäristö tarjoaa upeita sukellusmahdollisuuksia. Täällä snorklaat, sukellat, vietät rentouttavia päiviä rannalla ja syöt hyvin paikallisissa ravintoloissa. Thaimaa tarjoaa nähtävää ja koettavaa eritasoisille sukeltajille, niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekin konkareille. 

Kroatiassa sukellat Euroopan kirkkaimmissa vesissä

Kroatian kirkkaat vedet tarjoavat upean ympäristön sukeltamiseen. Merivesi on Kroatiassa lähes aina lämmintä ja sininen Adrianmeri kätkee sisäänsä koralleja, hylkyjä sekä kiinnostavia luolia, joten Kroatia on täynnä unohtumattomia sukellusmahdollisuuksia.

Apollo tekee Makarskassa yhteistyötä paikallisen Butterfly Diving -sukelluskeskuksen kanssa, joka järjestää kiinnostavia retkiä sekä tarjoaa monenlaisia kursseja kaiken tasoisille sukeltajille ympäri Kroatian saaristoa. Retkien hintaan sisältyvät pullot, painot, sukellus opas sekä kevyt lounas.