Sukellusmatkat

Suurin osa maapallosta koostuu vedestä – ei liene ihme, että pinnan alta voit löytää mitä kiehtovampia näkyjä. Tästä syystä sukellus ja sukellusmatkat ovatkin yhä suositumpia. Varaa Apollomatkoilta sukellusretkiä maailman kauneimmille vesille, kuten Punaisellemerelle, Välimerelle ja Atlantille.

 

Koe koralliriutat, värikkäät kalat, kilpikonnat ja kiehtovat hylyt. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi sukeltaja, on meillä sukellusretki juuri sinulle!


Parhaat sukellus- ja snorklauskohteet Afrikassa

Afrikasta löytyy loistavia paikkoja, joissa pääset tutustumaan kiehtovaan merenalaiseen maailmaan. 


Parhaat sukellus- ja snorklauskohteet Aasiassa

Indonesian kauniista koralliriutoista Thaimaan kristallinkirkkaisiin vesiin - tutustu Aasian upeisiin sukellus- ja snorklauskohteisiin.


Parhaat sukellus- ja snorklauskohteet Karibialla

Karibialta löytyy liidunvalkeita hiekkarantoja, kirkkaansininen meri ja huojuvia palmuja - sekä tietysti maailmanluokan sukelluspaikkoja.


Parhaat sukellus- ja snorklauskohteet Euroopassa

Malta tunnetaan kristallinkirkkaista vesistään ja rikkaasta merielämästään, kun taas Kroatiassa on monia suojaisia ​​lahtia ja saaria, jotka tarjoavat upeita sukellus- ja snorklauspaikkoja.


Snorklaa ja sukella suoraan hotellilta

Malediivit on sukellus- ja snorklausparatiisi, ja saarelta löytyy loistavia hotelleita snorklauksen ja sukelluksen ystäville.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Löydä seuraava unelmalomasi.

Lämpötilaopas

Missä on lämmintä ja aurinkoista suosituimmissa kohteissamme vuoden aikana? Löydä sopiva lomamatka oppaamme avulla!

Katso lämpötilaopas

Parhaat vinkit lomallesi!

Onko tuleva lomasi jo varattu vai etsitkö vielä oikeaa kohdetta? Tutustu kohteisiimme ja suunnittele täydellinen loma juuri sinulle täältä löydät parhaat vinkkimme! 

Lue lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä