X10 Khao Lak Resort

  • Aivan rannalla
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Puolihoito lisämaksusta

Moderni X10 Khao Lak sijaitsee aivan Lahown rannalla. Hotellissa nautit thaimaalaisesta vieraanvaraisuudesta ja täältä löytyy useita altaita, raikkaat huoneet ja kaksi ravintolaa. Hotelli soveltuukin hyvin rentoon perhelomailuun. Perheen nuorimmille on myös pieni vesipuisto.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 1-4 hengelle, joista 2 lapsi. Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 3 lasta. Perhehuoneita 4 hengelle. Deluxe-huoneita 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Viimeisin arvostelu

Loistava palvelu. Ihana, lapsi ystävällinen hotelli. Todella siisti hotelli. Hyvä aamiainen. Kaunis ranta.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 509 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli X10 Khao Lak koostuu useista rakennuksista ja kahdesta eri puolesta; perheosasta ja rannan puoleisesta osasta. Rakennusten välillä ja puutarhassa on useita erilaisia altaita, joista yhdessä on vesiliukumäki. Kaksi erillistä lastenallasta. Yhdessä lastenaltaista on vesileikkipaikka. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot ja pyyhepalvelu. Lähellä rantaa on aikuisille varattu allas.

Kaksi erilaista ravintolaa. Pääravintola tarjoilee thaimaalaisia ja kansainvälisiä annoksia noutopöydästä. À la carte-ravintola Seaside Seafood Kitchen tarjoilee tuoretta kalaa ja mereneläviä. Snackbaari allasalueella sekä swim up-baari yhdessä altaista. Erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja kuten purjelautailua, kajakkeja sekä SUP-lautoja lisämaksusta rannalla. Maksuton kuntosali sekä ryhmäliikuntatunteja kuten joogaa, pilatesta ja body combattia. Spa, mikä tarjoilee erilaisia kauneushoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Hotellissa on myös ruuanlaittokursseja lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla lisämaksusta. Etäisyys rannalle riippuu huoneen sijainnista. Noin 2 kilometriä keskustaan ja 2,5 kilometriä Bang Niang Marketille. Huomioithan, että X10 Khao Lak Resort on täysin savuton hotelli.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Tupakointi on sallittu vain tietyllä alueella. Yleisissä tiloissa, huoneissa, parvekkeilla ja terasseilla tupakointi on kielletty.

Tärkeä tieto koskien Phuketin ja Khao Lakin matkoja: 

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneen saa saapumispäivänä klo 15. Myös matkan hintaan sisältyvät ruokailut alkavat saapumispäivänä klo 15 jälkeen. 

Perhehotelleissamme on aina
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa