Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat Beach Wingissä. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat Family Wingissä. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on pääse jaetulle altaalle, maaterassi, kaksi aurinkotuolia, aurinkovarjo ja allasnäkymä. Huoneet sijaitsevat Beach Wingissä. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Huoneet sijaitsevat hotellin Family Wing -osassa. Makuuhuone parivuoteella ja huone lapsille, missä on kerrossänky, säkkituolit ja lapsille tarkoitetut huonekalut. Huoneiden välillä on leveä ovi. Viidennen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, missä toisessa on amme ja toisessa suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta.

Perhehuone, 4 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Huoneet sijaitsevat hotellin Family Wing -osassa. Makuuhuone parivuoteella ja makuuhuone, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Viidennen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 68 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle/4-5 hengelle, joista 2 lasta.