Deluxe -huone

Deluxe-huoneet sijaitsevat rannan puolella. Huoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Neljäs henkilö jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Hienoja kahden hengen huoneita perheosassa. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Neljä henkilöä on mahdollista majoittaa huoneeseen, mikäli 4. henkilö on lapsi ja jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Hienoja kahden hengen huoneita maatasossa, jotka sijaitsevat Beach Wing -osassa ja huoneista on suora käynti jaetulle altaalle. Parivuode tai erilliset vuoteet ja lisävuode. Neljännen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Vedenkeitin. Silitysvälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Perhehuone

Moderneja ja tilavia perhehuoneita hotellin perheosassa Family Wing. Makuuhuone parivuoteella ja huone lapsille, missä on kerrossänky, säkkituolit ja lapsille tarkoitetut huonekalut. Huoneiden välillä on leveä ovi. Viidennen henkilön tulee olla lapsi, joka jakaa normaalin vuoteen. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Juomavettä. Silitysvälineet. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta, missä toisessa on amme ja toisessa suihku sekä wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 76 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta.

Perhehuone 4 hengelle.

Hienoja perhehuoneita erillisellä makuuhuoneella hotellin rantaosiossa Beach Wing. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Silitysvälineet. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 68 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle/4-5 hengelle, joista 2 lasta.