Kokemuksia X10 Khao Lak Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita X10 Khao Lak Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

672 arvostelua
Erinomainen
 
487
Erittäin hyvä
 
132
Hyvä
 
30
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

13.1.2023

Kirjoittanut matkaaja57 Etelä-Suomi, Suomi

Ihana loma

Hotelli on täysi 10 . Olimme jo viidettä kertaa täällä ,koska täällä kaikki toimii moitteettomasti ja henkilökunta on ystävällistä . Siisteys on ihan huippua kaikkialla. Kun seuraavaksi tulemme Khao Lakiin, niin hotelli on ehdottomasti tämä.

 
2.3.2020

Kirjoittanut matkaaja57 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä aurinkoloma!

Hotelli todella siisti ja henkilökunta ystävällinen. Aamupala loistava samoin päivällinen. Huone tosi hyvin päivittäin siivottu. Aurinkotuoleja riitti altaalla koko loman vaikka jotut niitä varasivatkin. Tänne tuullaan varmasti vielä neljännenkin kerran .

 
14.2.2020

Kirjoittanut markkusu Helsinki, Suomi

Lapsihotelli

Hotelli on vain lapsiperheitä varten. Ei rauhallinen hotelli vaan ohuet seinät ja ikkunat ja huono äänieristys. Hotellin infot huonoja.Kylttejä ei ollut kuin huonosti mihin suuntaan mennään vastaanottoon, ravintolaan tai iltatapahtumiin vain tarjoilija kertoo missä.. Aamuisin oli aikuisten altaan tuolit varattu jo kuuden aikaan vaikka altaan käyttöaika alkaa kello kahdeksan ja varaaminen oli ohjeissa kielletty. Vain aikuisille varatussa altaassa oli usein lapsia koska se on matala. Henkilökunta ei puutu mihinkään epäkohtiin! Tupakointia hajusta päätellen muuallakin kuin sallituissa tupakointipaikoissa esim. huoneissa ja käytävillä . Lapsia on joka talossa. Wifi toimii vaihtelevasti. Huoneessa on kassakaappi mikä on plussaa. Suihkukoppi on riittävän iso ja pyyhkeet ovat isoja ja pehmeitä. Vesi meressä ja altailla enimmäkseen lämmintä. Huoneesta on kylläkin reilusti matkaa rantaan huonojalkaiselle. Ranta on kapea. Maksullinen kuljetus Khao lakin keskustaan ja Phan Ngaan ja autossa ei ollut merkintää hotellista eikä mistä mihin se menee. Kuljetus on vain pari kertaa päivässä eikä kuski infonnut mistään asiasta. Oltiin seuramatkalla eikä opas juuri osannut kertoa mistään asiasta. Hotellissa oli disco jumputusta ja huutamista sekä yöllä että aikaisin aamuisin.

 
2.1.2020

Kirjoittanut assatee Suomi

Siisti rantahotelli

Aamiaistarjoilu kattava, huoneet siistit. Allasalue kaunis. Matalat altaat sopivat sekä uintiin että vesijumppaan. Hyvä ranta! Päivittäiset ohjatut vesiaktiviteetit olivat bonusta. Rauhallinen sijainti, kävelymatkan päässä "kaikesta". Puitteet ja järjestelyt kunnossa. Aikuisten altaaksi tai alueeksi merkityllä altaalla lukutaidottomia vanhempia lapsineen jatkuvasti.

 
26.3.2019

Kirjoittanut VesaK195 Turku, Suomi

Uudehko perushotelli

Hotellissa perusasiat ok ja lapsille hyvin tekemistä. Huoneemme oli perhepuolella ja siellä oma rauhallisempi allas. Iltaisin sijainti oli hyvä kun sai olla rauhassa eikä liiemmin kuulunut meteliä. Aamupala oli ok ja vaihtui päivittäin alkaen toiselta viikolta uudelleen.