Kokemuksia X10 Khao Lak Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita X10 Khao Lak Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

866 arvostelua
Erinomainen
 
656
Erittäin hyvä
 
151
Hyvä
 
38
Ei kovin hyvä
 
17
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

22.3.2024

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Erinomainen hyvän palvelun lomaresortti

X10 oli todella hyvä valinta meidän perheelle. Palvelu oli erinomaisen ammattitaitoista ja sujuvaa kaikkialla. Huoneemme oli päärakennuksessa ja se oli erittäin hyväkuntoinen ja tilava. Suihku ja WC -tila oli kiva ja toimiva. Plussaa myös uudesta isosta jääkaapista. Ranta oli aivan loistava ja uima-altaat isot ja erinomaiset. Aurinkotuoleja oli rannan tuntumassa aika hyvin saatavilla, ja paikka oli rauhallinen. Aamiainen oli todella runsas. Plussaa tuoremehun puristusasemasta ja loistavasta omeletti & dim sum pisteestä. Hotelli on kylän reunamalla, mutta lyhyehkön kävelymatkan päässä on ravintoloita ja supermarketti. Hotellin oma taksi oli kohtuuhintainen ja se oli aina tarjolla, kun matkamme suuntautui kylän toiseen päähän illalliselle. Kahvia ja vettä oli tarjolla hotellin aulassa veloituksetta koko päivän. Hotellissa on oma minimarketti. Erittäin suositeltava lomaresortti.

 
26.12.2023

Kirjoittanut pekkap346

Suosittelen

Todella ystävällinen ja avulias henkilökunta vastaanotossa. Huippupalvelu. Siisteys oli täydellistä koko alueella ja huoneissa. Kuntosali oli loistava. Ainoa negatiivinen asia oli aamiaisen hälyisyys; musiikki oli liian äänekäs. Lapsiperheille voisi järjestää oman ”alueen”.

 
21.12.2023

Kirjoittanut Satu V

All good

Hotelli oli tosi mukava ja kävelymatkan päässä keskustasta. Toki hotellin edessä päivysti myös tuk-tukkeja ja itse asiassa hotellin omat kuljetukset olivat halvempia. Aamupalalla oli välillä aika ruuhkaista mikä tietty hieman miinusta, mutta iso hotelli. Muuten ei ollut olo että olisi jossain isossa hotellissa, aika mukavasti sinne mahtui omaan rauhaan. Iso plussa oli huoneisiin tulleet vedet joka päivä siivouksen yhteydessä, näin välttyi isommilta kantamuksilta. Lisäksi lapselle tuotiin joka ilta maitoa ja keksejä huoneeseen. Kaiken kaikkiaan voin kyllä hotellia suositella.

 
13.1.2023

Kirjoittanut matkaaja57 Etelä-Suomi, Suomi

Ihana loma

Hotelli on täysi 10 . Olimme jo viidettä kertaa täällä ,koska täällä kaikki toimii moitteettomasti ja henkilökunta on ystävällistä . Siisteys on ihan huippua kaikkialla. Kun seuraavaksi tulemme Khao Lakiin, niin hotelli on ehdottomasti tämä.

 
2.3.2020

Kirjoittanut matkaaja57 Etelä-Suomi, Suomi

Hyvä aurinkoloma!

Hotelli todella siisti ja henkilökunta ystävällinen. Aamupala loistava samoin päivällinen. Huone tosi hyvin päivittäin siivottu. Aurinkotuoleja riitti altaalla koko loman vaikka jotut niitä varasivatkin. Tänne tuullaan varmasti vielä neljännenkin kerran .