Urheilua ja aktiviteetteja Kyproksella

Aktiivilomasta haaveileville Kypros on erinomainen vaihtoehto, josta löytyy paljon tekemistä. Alta löydät meidän suosikkimme!

Diving

Vauhdikasta vesiurheilua

Fig Tree Bayn rannalla voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja. Täällä voit vuokrata vesiskoottereita, hypätä banaaniveneen kyytiin, kokeilla purjelautailua tai vesihiihtoa.

Elämää pinnan alla

Sunfish Divers tarjoaa laajan valikoiman sukelluskursseja. Kokeneet ohjaajat vievät sinut turvallisesti rannalta noin 10 metrin syvyyteen. Edistyneet sukeltajat voivat tutkia Zenobia-aluksen hylkyä, joka upposi neitsytmatkallaan Kyprokselle vuonna 1980. Lasti koostui Scanian traktoreista ja kuorma-autoista. Hylky lepää 18-42 metrin syvyydessä. Osoite: 26 Arch. Makarios Av. Ayia Napa. Puh: +357 237 213 00.

Moto Team

Moto Teamista voit vuokrata polkupyörän, skootterin, tai mönkijän. Kokeile myös rantakirppua - se on nopea ja hauska tapa liikkua ja tutkia ympäristöä! Osoite: Nissi Avenue 9, Ayia Napa. Puh:+357 700 094 44.

Vaellus Trodoosin vuorella

Patikointia lomalla

Kypros tarjoaa erittäin hyvät vaellusmahdollisuudet. Voit mennä patikoimaan vuorille, mutta yhtä hyvin voit vaellella myös rannalla. Matkan varrella voit pulahtaa mereen kalliolta ja käydä syömässä hiukopalaa pienessä ravintolassa. Vaellusreitit vaihtelevat helpoista haastaviin.  

Pyöräretki

Kypros sopii hyvin pyöräilijöille. Pienemmät maantiet, kuten Protarasin ja Ayia Napan välinen tie Cape Grecon kautta, ovat hyviä pyöräilyreittejä. Huomaa, että Kyproksella on vasemmanpuoleinen liikenne ja joillakin tieosuuksilla liikenne voi olla vilkasta.

Golf

Golfia pelaaville on tarjolla useita golfkenttiä Pafoksen ympäristössä. Donald Steelin suunnittelema Minthis Hills Golf Club sijaitsee kauniissa Tsadan maisemissa. Puh: +357 266 427 774/5.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Kyproksen lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Kyproksen matkavinkit

Tutustu Kyproksen matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Kypros

Tutustu Teneriffaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä