Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on pareveke tai ranskalainen parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke. Perhesviitti koostuu kahdesta makuuhuoneesta, joiden välillä on lasinen, huurrutettu liukuovi. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta tai kerrossängystä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Superior-sviitti

Superior-sviittejä, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Ikäraja tässä huonetyypissä on 18-vuotta.

Huonekoko: Noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke allasnäkymällä. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Pullo vettä, täytetään päivittäin. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on jacuzzi, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Tässä huonetyypissä ikäraja on 18-vuotta.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.