Deluxe-huone

Deluxe-huone parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavassa sängyssä. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Jääkaappi, espresso-kone. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti

Junior-sviitti parvekkeella, osassa huoneista rajoitettu merinäköala. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta ja oleskelualueesta. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Osassa huoneista makuuhuone on erotettu liukuovella. Maksuton wifi, ilmastointi ja talletuslokero. Jääkaappi, kahvin ja teenkeittomahdollisuus ja espresso-kone. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hedelmät ja viini odottavat huoneessa saavuttaessa. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella, osassa huoneista rajoitetulla merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavassa sängyssä. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi. Lisävuodetta käytettäessä huone voi tuntua ahtaalta.

Huonekoko: noin 21 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.