Deluxe -huone bungalowissa

Deluxe -huoneita bungalowissa, joissa ulkotila pienellä jaetulla altaalla ja allasnäkymällä. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton vesipullo saavuttaessa. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvassa. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kaksi televisiota satelliittikanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä maksuton vesipullo saavuttaessa. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain ja tossut. Suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 19 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä maksuton vesipullo saapuessa. Pieni minibaari lisämaksusta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.