Deluxe -huone bungalowissa jaettu uima-allas

Deluxe -huoneita bungalowissa, joissa ulkotila pienellä jaetulla altaalla ja allasnäkymällä. Ulkotilassa on pöytä, tuolit ja mukavat lounge-sängyt. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Minibaari. Kahvinkeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Hedelmiä, viiniä ja vettä valmiina huoneessa saavuttaessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 31 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvassa. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hedelmiä, viiniä ja vettä valmiina huoneessa saavuttaessa. Minibaari. Kahvinkeitin. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Kaksi televisiota kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Pullo vettä sisältyy saapuessa. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lapset sisältyvät huoneessa olevien henkilöiden enimmäismäärään.

Huonekoko: noin 19 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Pullo vettä valmiina huoneessa saavuttaessa. Vedenkeitin, kahvia ja teetä Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.