Kokemuksia Napa Mermaid Hotel & Suites -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Napa Mermaid Hotel & Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

1845 arvostelua
Erinomainen
 
1364
Erittäin hyvä
 
387
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

3.4.2018

Kirjoittanut Golffari Tuusula, Suomi

Rauhallinen hotelli

Hotelli oli rauhallinen ja siisti, ainakin näin pahimman sesonkikauden ulkopuolella.. Huoneessa huomasi kulumisen jälkiä ja kaikki äänet käytävältä kuuluivat selvästi huoneeseen. Allas alueella oli riittävästi aurinkotuoleja ja alue oli siisti. Palvelu oli hyvällä tasolla. Aamiainen oli sitä samaa mitä on muissakin hotelleissa joten yllätyksiä ei tullut sen suhteen. Kannattaa varata huoneet merinäköalalla jolloin pääsee ihailemaan ilta-aurinkoa.

 
17.5.2017

Kirjoittanut annanoma

Erittäin tyylikäs, siisti ja rauhallinen.

Hotelli sijaitsee mukavasti keskustan vilinän ulkopuolella. Hotelli on erittäin siisti, rauhallinen ja viihtyisä. Hotelli soveltuu erinomaisesti ilman lapsia matkustaville. Aamiainen oli erittäin runsas, monipuolinen ja herkullinen. Merinäköala oli ihana.

 
28.3.2014

Kirjoittanut Katariina K Espoo, Suomi

Loistava hotelli - valitettavasti itse Agia Napa on muuttunut

Suosittelisin ehdottomasti tätä hotellia, erityisesti kannattaa varata Junior-sviitti! Vaikka hotelli on juuri sellainen kuin tällaiselta hotellilta (tähtiä 4+ tai enemmän) odottaisimmekin, itse Agia Napan kylä on muuttunut mielestämme liikaa. Kävimme siellä kesäkuussa 2013 kolmatta kertaa (aiemmat matkat olivat vuosina 2006 ja 2007), ja paljon on muuttunut. Kylä ei tunnu yhtä energiseltä kuin se oli ennen. Nissi Beachin puoli näytti hieman paremmalta kuin Grecian Bayn puoli. Huomasimme myös, ettei eurooppalaisia matkailijoita ollut enää yhtä paljon kuin ennen.

 
3.5.2022

Kirjoittanut BILLY993 Norwich, Yhdistynyt kuningaskunta

Fabulous

Because i would not want to go anywhere but there not been since 2019 due to covid and sadly not this yr either but we will be back .over all the hotel is spotless inside and out .The food is 100% breakfast is like a feast .The staff are like family as we have been more than 28 times .If you need a hotel with high standards go you will not regret it

 
25.11.2021

Kirjoittanut Smidmi Praha, Tšekin tasavalta

Pleasant stay

Very quiet hotel, clean rooms, friendly service in the restaurant. I would only recommend checking the mattresses in the rooms. Beach 5 minutes walk from the hotel, excellent location, delicious desserts in the restaurant.