Kokemuksia Napa Mermaid Hotel & Suites -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Napa Mermaid Hotel & Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

95% matkustajista suositttelee

1843 arvostelua
Erinomainen
 
1362
Erittäin hyvä
 
387
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
11
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

3.4.2018

Kirjoittanut Golffari Tuusula, Suomi

Rauhallinen hotelli

Hotelli oli rauhallinen ja siisti, ainakin näin pahimman sesonkikauden ulkopuolella.. Huoneessa huomasi kulumisen jälkiä ja kaikki äänet käytävältä kuuluivat selvästi huoneeseen. Allas alueella oli riittävästi aurinkotuoleja ja alue oli siisti. Palvelu oli hyvällä tasolla. Aamiainen oli sitä samaa mitä on muissakin hotelleissa joten yllätyksiä ei tullut sen suhteen. Kannattaa varata huoneet merinäköalalla jolloin pääsee ihailemaan ilta-aurinkoa.

 
17.5.2017

Kirjoittanut annanoma

Erittäin tyylikäs, siisti ja rauhallinen.

Hotelli sijaitsee mukavasti keskustan vilinän ulkopuolella. Hotelli on erittäin siisti, rauhallinen ja viihtyisä. Hotelli soveltuu erinomaisesti ilman lapsia matkustaville. Aamiainen oli erittäin runsas, monipuolinen ja herkullinen. Merinäköala oli ihana.

 
28.3.2014

Kirjoittanut Katariina K Espoo, Suomi

Loistava hotelli - valitettavasti itse Agia Napa on muuttunut

Suosittelisin ehdottomasti tätä hotellia, erityisesti kannattaa varata Junior-sviitti! Vaikka hotelli on juuri sellainen kuin tällaiselta hotellilta (tähtiä 4+ tai enemmän) odottaisimmekin, itse Agia Napan kylä on muuttunut mielestämme liikaa. Kävimme siellä kesäkuussa 2013 kolmatta kertaa (aiemmat matkat olivat vuosina 2006 ja 2007), ja paljon on muuttunut. Kylä ei tunnu yhtä energiseltä kuin se oli ennen. Nissi Beachin puoli näytti hieman paremmalta kuin Grecian Bayn puoli. Huomasimme myös, ettei eurooppalaisia matkailijoita ollut enää yhtä paljon kuin ennen.

 
25.11.2021

Kirjoittanut Smidmi Praha, Tšekin tasavalta

Pleasant stay

Very quiet hotel, clean rooms, friendly service in the restaurant. I would only recommend checking the mattresses in the rooms. Beach 5 minutes walk from the hotel, excellent location, delicious desserts in the restaurant.

 
12.11.2021

Kirjoittanut Shield-man-wow Ruotsi

WELL WELL

I gotta start of by saying that the hotel was very fresh and clean and they really used their mind into keeping everything safe when it comes to COVID-19. But I gotta admit that this hotel was really boring, nothing to do except sitting in the boring lobby and hanging by the boring pool sight. The pool was cold and not a fun place to sunbathe at all. Also the fod was ok but sadly nothing more to it. Also, the hotel is located very bad, quite far from central Ayia Napa and not located on the beach. So, to sum it up, VERY boring hotel, I mean REALLY BORING, and not even a nice place to relax because there are no nice places to relax in. The rooms were fine but nothing special at all, also that was very boring and the views are not amazing at all, especially if your balcony is located on the east side of the hotel. Also, the bed was really hard and not so comfortable at all. I WILL NOT GO BACK. BUT NO HATE.