Park

  • Kimmeltävä meri heti hotellin ulkopuolella
  • Rantabulevardilla
  • Korkea asiakastyytyväisyys
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli Park tarjoaa mukavan majoituksen kahden hengen huoneissa ja sviiteissä, vain kivenheiton päässä rannasta. Kaunis allasalue monine palveluineen tekevät lomastasi rentouttavan ja ihastuttavan. Iltaisin voit nauttia hotellin ravintolan antimista Kroatian pimenevässä yössä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parveke, ilmastointi, sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 334 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli erinomaisella paikalla rantakadun varressa. Uima-allas, jossa on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta noin 10 metrin päässä hotellilta. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista, lisäksi aulabaari ja rantabaari.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisessä tiloissa. Hotellissa rahanvaihtoa lahjatavaramyymälässä. Kauneushoitola ja kampaamo lisämaksusta. Lisämaksullinen pieni kuntosali. Kauppa ja pesula. Lämmitetty sisäuima-allas. Makarskan keskustaan noin 500 metriä, täällä on viihtyisiä ravintoloita ja baareja.

Ateriat

Aamiainen. Puolihoito lisämaksusta, joka sisältää aamiaisen ja illallisen ilman ruokajuomia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.