Valamar Meteor

  • Rantapromenadin varrella

Valamar Meteor sijaitsee erinomaisella paikalla rantakadulla. Hotellilla on allas sekä ulkona että sisätiloissa, jacuzzi, sauna ja kuntosali. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit tilata lisämaksusta puolihoidon. Mikäli kaipaat vaihtelua hotellin ravintolasta, sijaitsee lähistöllä useita viihtyisiä ruokapaikkoja.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Superior -perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti, ystävällinen henkilökunta, monipuolinen aamupala, siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 606 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Valamar Meteor koostuu kahdesta siivestä, ja sijaitsee rantakadulla Makarskan Rivieralla Kroatiassa. Hotellilla on kaksi merivesiallasta, lämmitetty sisäallas sekä lastenallas, jossa vesiliukumäkiä pienemmille lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä panttia vastaan.

Hotellilla on buffetravintola Mediterraneo ja á la carte-ravintola La Pentola. Allasalueella on snack-/allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Aulabaari.

Päiväaktiviteetteja, ja jonain viikkoina järjestetään myös iltaohjelmaa, kuten tanssiesityksiä. Maksuton kuntosali. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Leikkihuone ja pelihuone. Kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta sekä internetkahvila vastaanotossa. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Aamiaispöytä tarjoillaan klo 7.00-10.00, illallispöytä klo 19.00-21.00.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus