Valamar Meteor

  • Rantapromenadin varrella
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Valamar Meteor sijaitsee erinomaisella paikalla rantakadulla. Hotellilla on allas sekä ulkona että sisätiloissa, jacuzzi, sauna ja kuntosali. Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja voit tilata lisämaksusta puolihoidon. Mikäli kaipaat vaihtelua hotellin ravintolasta, sijaitsee lähistöllä useita viihtyisiä ruokapaikkoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior -huoneita 1-2 hengelle/2-3 hengelle. Superior -perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 1 lapsi. Superior -juniorsviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erinomaiset ruuat aamiainen / päivällinen, laadukas allasterassi, laaja aula palveluineen, kohtel...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 628 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Valamar Meteor koostuu kahdesta siivestä, ja sijaitsee rantakadulla Makarskan Rivieralla Kroatiassa. Hotellilla on kaksi allasta, joista toinen on merivesiallas, lämmitetty sisäallas sekä lastenallas, jossa vesiliukumäkiä pienemmille lapsille. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeitä panttia vastaan.

Hotellilla on buffetravintola Mediterraneo ja á la carte-ravintola La Pentola. Allasalueella on snack-/allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Aulabaari.

Päiväaktiviteetteja, ja jonain viikkoina järjestetään myös iltaohjelmaa, kuten tanssiesityksiä. Maksuton kuntosali. Sauna ja hierontaa lisämaksusta. Leikkihuone ja pelihuone. Kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi, jonka salasanan saa vastaanotosta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Aamiaispöytä tarjoillaan klo 7.00-10.00, illallispöytä klo 19.00-21.00.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.