Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Ei ulkotilaa. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Erikokoisia parvekkeita, joissa rajoitettu merinäköala. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 18-27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle / 2-3 hengelle

Superior -juniorsviitti

Superior -juniorsviittejä, joissa parivuode. Kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-49 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -perhehuone

Superior -perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovin yhdistetystä superior -huoneesta. Parveke merinäköalalla, parvekkeiden koot vaihtelevat eri huoneissa. Perhehuoneet koostuvat kahdesta superior-huoneesta, joiden välissä on liukuovi. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta kummassakin huoneessa. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 2 lasta.