Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita pienempi parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Erikokoisia parvekkeita, joissa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 18-27 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle / 2-3 hengelle

Superior -juniorsviitti

Superior -juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle. Kahvin ja teen keittovälineet. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-49 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -perhehuone

Superior -perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovin yhdistetystä superior -huoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-54 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita pienempi parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle