Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa huoneita pienempi parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 19-24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Erikokoisia parvekkeita, joissa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 18-27 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle / 2-3 hengelle

Superior -juniorsviitti

Superior -juniorsviittejä, joissa parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdelle lapselle. Kahvin ja teen keittovälineet. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37-49 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 2 lasta.

Superior -perhehuone

Superior -perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta väliovin yhdistetystä superior -huoneesta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Parvekkeiden koot vaihtelevat eri huoneissa. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 36-54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-5 henkeä, joista 2 lasta.