Libertas

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa viihtyisään huoneistohotelli Libertakseen! Täällä majoitut aivan viihtyisän rantakadun vierellä Makarskan laitamilla. Hotellin edustalla on pyörökiviranta ja huoneistoissa on kaikki tarvittava ruoanlaittoa varten. Keskustan myymälät, ravintolat ja baarit sijaitsevat lähistöllä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9 10:stä
Perustuu 106 arvioon

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 750 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Libertas sijaitsee pinjapuiden reunustaman rantakadun varrella Makarskassa. Hotellissa ei ole vastaanottoa, mutta pohjakerroksen ravintolassa sijaitseva infotiski on avoinna vuorokauden ympäri. Portaita ja korkeuseroja, rappuset rannalle kuljettaessa. Hotellilla on lainattavissa rajoitettu määrä lasten matkasänkyjä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Rajoitettua liikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Kesällä 2021 aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.