Kaksio

Kaksioita parvekeella, joista osa merelle päin, näkymä peittyy osittain puiden vuoksi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Kaksio uudessa osassa

Kaksioita hotellin uudessa osassa. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Amme/suihku ja wc. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella merelle päin, näkymä peittyy osittain puiden vuoksi. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-24 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä/1-3 henkeä.

Yksiö, uusi osa

Yksiöitä hotellin uudessa osassa. Parveke merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone parivuoteella ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.