Osejava

  • Hyvä sijainti
  • Tyylikkäät huoneet
  • Osta puolihoito

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Hotelli Osejava on mainio valinta, kun haluat majoittua kävelymatkan päässä Makarskan satamakadulta. Hotellilla on pieni allas, ja lähellä on myös kallioranta. Hotellin ravintolasta avautuvat upeat maisemat kaupunkiin ja satamaan, joita voit katsella nauttiessasi paikallisia erikoisuuksia. Tervetuloa!

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 381 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Osejava on tyylikäs hotelli kävelymatkan päässä Makarskan keskustasta. Pieni allas ja maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellin edustalla on kallioranta, ja pikkukivirannalle on noin 500 metriä.

Hotellilla on à la carte -ravintola näkymällä satamaan ja kaupunkiin. Baari. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Sauna ja sisäänpääsy kauneushoitolaan lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Rantabulevardin äänet voivat tuntua häiritseviltä. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus