Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode. Lisävuoteiden mahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, uuni, tiskikone, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio, jossa on kolme tavallista vuodetta

Kolmioita, joissa on kattoterassi merinäköalalla. Kattoterassilla on lämmitetty jacuzzi, aurinkotuolit, sohvat, nojatuolit ja pöytä sekä ruokailuryhmä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, keittolevyt, uuni, tiskikone, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 67 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.