Ilidi Rock

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa huoneistohotelliin Ilidi Rock, joka sijaitsee lähellä rantaa Tiloksella. Hotelli sijaitsee korkealla vuoren rinteellä ja täältä on kaunis näkymä kohti merta. Hotellilla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tuttu rauhallinen hotelli mahtavalla paikalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 114 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Keskustaan: 450 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Huoneistohotellista Ilidi Rock on lyhyt kävelymatka Livadian keskustaan ja hotellin vierellä sijaitsee pieni kallioranta. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja hotellin asukkaille. Baari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia päivisin. Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton pysäköintimahdollisuus (paikkoja rajoitetusti).

Hotelli sijaitsee Livadian laitamilla lähellä luontoa. Hotelli koostuu useista pienemmistä rakennuksista, alueella on paljon portaita ja korkeuseroja. Noin 300 metriä Livadian rannalle, joka on kirkasvetinen hiekkaranta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Suositellaan uimakenkiä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.