Huoneet

Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksesssa. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Huomioithan, että lisävuodetta käytettäessä saattaa huone tuntua ahtaalta. Televisio ja puhelin. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Hienoja kahden hengen huoneita bungalowissa. Bungalowit eivät ole erillisiä rakennuksia vaan ne ovat yhteydessä toisiin bungaloweihin. Lapset nukkuvat huoneessa kerrossängyssä. Televisio ja puhelin. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Svitittejä, jotka sijaitsevat päärakennuksen ylemmässä kerroksessa. Sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone. Kaksi kylpyhuonetta. Toisessa on kylpyamme tai suihku. Wc. Televisio makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Puhelin. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Rantapyyhkeet ja kylpytakit. Parveke, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta

Yhden hengen huone

Yksinkertaisia yhden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksesssa. Televisio ja puhelin. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle