Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osasta rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Osassa huoneita mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle hengelle. Huomioithan, että lisävuoteen kanssa huone voi tuntua ahtaalta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa parvekkeella tai maaparvekkeella. Bungalowit eivät ole erillisiä rakennuksia vaan sijaitsevat useamman bungalowin rakennuksissa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Huoneissa joissa on neljä henkeä kaksi lasta nukkuvat kerrossängyssä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Sviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone parivuoteella ja olohuone vuodesohvalla. Sviitit sijaitsevat päärakennuksen ylemmissä kerroksissa. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Rantapyyhkeet ja kylpytakit. Tv kansainvälisillä kanavilla sekä makuu- että olohuoneessa. Hiustenkuivain. Erillinen wc sekä kylpyhuone jossa wc ja suihku, osassa huoneita myös jacuzzi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta