Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat päärakennuksesssa. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Huomioithan, että lisävuodetta käytettäessä saattaa huone tuntua ahtaalta. Tv satelliittikanavilla. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone bungalowissa

Hienoja kahden hengen huoneita bungalowissa. Bungalowit eivät ole erillisiä rakennuksia vaan ne ovat yhteydessä toisiin bungaloweihin. Lapset nukkuvat huoneessa kerrossängyssä. Tv satelliittikanavilla. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta

Sviitti

Svitittejä, jotka sijaitsevat päärakennuksen ylemmässä kerroksessa. Sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone. Kaksi kylpyhuonetta. Toisessa on kylpyamme tai suihku. Wc. Tv satelliittikanavilla makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Minijääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Rantapyyhkeet ja kylpytakit. Parveke, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta