Deluxe-huone

Tilavia ja modernejä deluxe-huoneita, joissa parivuode ja merinäköala. Äly-tv. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi jacuzzilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Tilavia ja modernisti sisustettuja juniorsviittejä, joissa parivuode ja laattalattia. Äly-tv. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Modernisti sisustettuja juniorsviittejä, joissa jaettu allas naapurisviitin kanssa. Parivuode ja laattalattia. Äly-tv. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Tilavia ja modernejä kahden hengen huoneita, joissa parivuode ja puulattia. Äly-tv. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Modernejä kahden hengen huoneita, joissa jaettu allas naapurihuoneen kanssa. Parivuode ja puulattia. Äly-tv. Minibaari lisämaksusta. Nespresso-keitin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton tallelokero ja keskusohjattu ilmastointi. Maksuton wifi. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Kylpyhuone, jossa jacuzzi, erillinen suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.