Lindos Blu

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Lindos Blu on elegantti hotelli korkealla palvelutasolla, ja se toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Hotelli on tilava ja tarjoaa upeat merinäköalat altaalta. Lindos Blu sopii erinomaisesti pareille. Tunnelma on romanttinen ja hotellialueella on useita paikkoja joissa nauttia cocktail tai illallinen kynttilän valossa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle. Juniorsviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,8 10:stä
Perustuu 10 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1819 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lindos Blu sijaitsee hieman Lindoksen ulkopuolella, ja on moderni ja tyylikäs hotelli yli 17-vuotialle vieraille. Rauhallisella hotellialueella voit nauttia upeasta merinäköalasta ja hyvästä palvelusta.

Kaksi allasaluetta, joissa yhteensä kolme allasta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allasbaari Allegro tarjoilee juomia, smoothieita ja välipaloja. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellin pääravintola Smeraldo tarjoilee aamiaista ja illallista buffetista, ja lounaan á la carte-listalta. Á la carte-ravintola Five Senses art Kouzina herättää kaikki aistisi eloon. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Nauti drinkki ihastellen maisemia loungebaari Luna Rossassa ennen tai jälkeen illallisen.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Tennistä (välineet panttia vastaan). Maksuton kuntosali merinäköalalla. Spa, jossa rentouttavia hoitoja ja hierontaa lisämaksusta. Pieni kauppa. Koruliike. Kauneussalonki ja kampaamo lisämaksusta. Maksuton sauna ja höyrysauna. Sisäallas jacuzzilla. Noin 50 metriä rannalle.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli haluat maininnan erikoisruokavaliosta tai allergioista varauksellesi.

Hyvä tietää

Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort on tasokas hotelli kivenheiton päässä Lindoksesta, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja, hieno spa sekä altaat. Sijainti meren äärellä kruunaa kokonaisuuden.