Lindos Blu

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Lindos Blu on korkeatasoista palvelua tarjoava tyylikäs boutique-hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Hotellissa on upea merinäköala uima-altaalta. Lindos Blu sopii täydellisesti lomailuun yhdessä kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Tunnelma on romanttinen, ja siellä on monia paikkoja iltapäiväcocktaileja tai kynttiläillallisia varten.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Kahden hengen huoneita jaetulla altaalla 2 hengelle. Juniorsviittejä 2 hengelle. Juniorsviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,8 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2047 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lindos Blu sijaitsee hieman Lindoksen ulkopuolella, ja on moderni ja tyylikäs hotelli yli 17-vuotialle vieraille. Rauhallisella hotellialueella voit nauttia upeasta merinäköalasta ja hyvästä palvelusta. Kaksi allasaluetta, joissa yhteensä kolme allasta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla ja rannalla. Allasbaari Allegro tarjoilee juomia, smoothieita ja välipaloja. Maksuttomat allas- ja rantapyyhkeet.

Hotellin pääravintola Smeraldo tarjoilee aamiaista ja illallista buffetista, ja lounaan á la carte-listalta. Á la carte-ravintola Five Senses art Kouzina herättää kaikki aistisi eloon. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista. Nauti drinkki ihastellen maisemia loungebaari Luna Rossassa ennen tai jälkeen illallisen.

Treenaa suurella kuntosalilla, johon kuuluu myös kaunis merinäköala. Hotellissa on tenniskenttä sekä välineet tennikseen ja joogan harjoitteluun, takuumaksua vastaan. Lisämaksulla voit varata kylpyläosastolla rentouttavia hoitoja ja hierontoja. Voit saunoa tavallisessa saunassa tai höyrysaunassa sekä pääset uimaan sisäuima-altaassa, käytettävissä on myös poreallas.

Maksuton wifi koko hotellin alueella. Minimarketti. Rantaan noin 50 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Lindos

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort on tasokas hotelli Lindoksen ulkopuolella. Hotellissa on huoneita omalla altaalla sekä jaetulla allaspääsyllä, useita ravintoloita ja baareja, spa sekä mukavia altaita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Vlycha Bayn rannan yläpuolella, jota pidetään yhtenä Rodoksen idyllisimmistä ja kauneimmista rannoista. All Inclusive sisältyy hintaan ja täällä on useita altaita, mukaan lukien rentoutumisallas aikuisille ja allas vesiliukumäillä, sekä tietysti ihana ranta.