Belair Beach

Lennot Helsingistä mukavasti Apollon oman lentoyhtiön siivin. 

Belair Beach toivottaa tervetulleeksi suurelle ja hienolle allasalueelle, jossa on lastenaltaita ja kaunis näkymä merelle. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Ixiassa lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita pitkin rantakatua. Lisämukavuutta lomaasi saat ostamalla All Inclusiven tai puolihoidon.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Deluxe -huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Belair Beach sijaitsee keskeisellä paikalla Ixiassa Rodoksen länsipuolella. Täällä on allasalue merinäkymin, kaksi allasta, kaksi erillistä lastenallasta sekä allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja altaalla. Rannalla aurinkotuoleja ja -varjoja lisämaksusta. Rantapyyhkeitä panttia vastaan.

Hotellilla on buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista sekä baari. Siistit vaatteet ravintolassa (miehillä pitkät housut). Päiväaktiviteetteja useita kertoja viikossa sekä kreikkalainen ilta kerran viikossa.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton kuntosali. Biljardia lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Ialyssokseen noin 3,5 kilometriä ja Rodoksen kaupunkiin noin 5 kilometriä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus