Deluxe -huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla, osasta merinäköala. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on käytössä kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osasta merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on käytössä kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parvekkeella. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on käytössä kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 17 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.