Kokemuksia Belair Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 32 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Koko hotelli
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


8 10:stä

+
Iso allas ja hyvä snäk baari. Iso valikoima ruokia, joista löytyi kaikille valikoivimmillekin jotain syötävää aina.
-
Kylpyhuonetilat olivat aika vanhentuneet ja sieltä täältä rikki. Pienellä kylppäriremontilla huoneet olisivat todella hienot.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-06


7 10:stä

+
Rauhallinen allasalue oli mukava, samoin merinäköala parvekkeelta.
-
Huone hyvin pieni ainakin meillä, ”pää” allasalue hyvin meluisa ja aina todella täynnä. Ruuissa parannettavan varaa ja juomien tilaaminen lounaalla ja illallisella ajoittain hyvin haastavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-02


8 10:stä

+
Sijainti hyvä, respan palvelu hyvä
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-02


8 10:stä

+
Siisteys huoneessa.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-28


9 10:stä

+
Siisti ja isot allasalueet
-
Wifi ei ollut paras, mutta ei haitannut menoa

Vahvistettu asiakas: 2023-06-28


4 10:stä

+
Vaihtuva ruoka illallisella.
-
Allasalueen siisteys. Toisella puolella allasaluetta lastenallas vaikutti epäkuntoiselta siihen nähden mitä se mahdollisesti on joskus ollut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-14


8 10:stä

+
Oli myös rauhallisempi allasosasto. Pääallasosasto kaunis. Ystävällinen henkilökunta. Siisteys.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Belair Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

63% matkustajista suositttelee

1590 arvostelua
Erinomainen
 
599
Erittäin hyvä
 
516
Hyvä
 
306
Ei kovin hyvä
 
104
Huono
 
65

Viimeisimmät 5 arviota

7.7.2019

Kirjoittanut jii82

Tietoja parempi hotelli

Positiivinen yllätys, huomattavasti parempi hotelli mitä hotellin omien nettisivujen mukaan voisi odottaa. Harvoin käy näin päin. Yleiset tilat olivat siistejä, parkkialue oli hotellin vieressä ja juuri uusittu. uima-allasalue erittäin kiva. tiedoissa oli maininta vain yhdestä altaasta, mutta todellisuudessa oli myös toinen allasalue, josta näkymä merelle. Huone oli juuri remontoitu ja siisti, ilmastointi hieman alitehoinen, mut menetteli. Meidän huoneesta kiva näkymä altaalle ja merelle.

 
26.6.2019

Kirjoittanut Ritjuska55

Kiitos

Huone oli ok kolmelle henkilölle. Parveke näkymä altaalle, merelle.Siivous toimi useammin kuin oli odottanut.All inclusive matka kokemuksena mielenkiintoinen,ruokailuissa hyvää eri teemaillat, kreikkalainen oli paras.Osa tarjoilijoista tympääntyneen oloisia.Allas ihanan iso.Näkymä merelle sieltäkin oli ihana.Palvelu vastaanotossa hyvää, ystävällistä.Miinusta jonkin verran toi hotellin laajennus rakennustyömaa. Oli kiva kun altaalla oli ohjelmaa; venyttelyt, allasjumppaa, zumbaa, dartsia,pingistä.Iltaohjelmaakin oli hotellilla ellei halunnut lähteä muualle. Ohjelmien ohjaajat hyviä,hauskoja erityisesti zumban ohjaaja oli aivan huippu. Todella hyvä tanssija, opetti hyvin, kannusti, innosti, hymyilytti, iso kiitos hänelle ja hienoa, kun hotelli oli satsannut tällaiseenkin.

 
1.9.2018

Kirjoittanut MichaelaW85 Espoo, Suomi

Ihan ok hotelli viikonreissulle

Hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä. Maksoimme 1 viikon AI matkasta noin 1000€/2 hlö. Saimme huoneen mistä halusimmekin ja huoneet oli remontoituja pl. kylpyhuoneet. Hotellin osa yleisistä tiloista oli myös remontoitu. Hotellin ravintola ja allasbaari kyllä kaipaa remonttia. Hotellin lähellä ei ole kuin pari kauppaa ja ravintola. Noin 1 km päässä on enemmän kauppoja ja rafloja. Taksilla Rodoksen keskustaan maksaa noin 8-10 euroa. Auton vuokraaminen päiväksi kannattaa, jotta pääsee kiertelemään saarta (esim. Perhoslaakso, Lindos, 7 lähdettä). Hotellin vieressä olevalta Rent Galaxylta sai ainakin hyvää palvelua. Henkilökunta on ystävällistä varsinkin jos itsekkin muistat hymyillä :) Itse tykkäsin hotellin ruuista, ruoka vaihtui teeman mukaisesti joka päivä. Salaattipöytä kylläkin pysyi lähestulkoon samanlaisena, mutta hyvää sekin oli. Altaalle paistoi aurinko n. klo 9-17. ensin paistoi hotellin puoleiselle reunalla ja klo 10:30 alkoi paistamaan altaan toiselle puolelle ja sinne paistoi klo 17 asti. Osa paikoista pysyi varjossa lähes koko ajan. Välillä altaalta sai hyvän paikan vielä klo 9 ja välillä oli parhaat viety jo klo 7. Ainut huono puoli mikä tulee mieleen oli se ettei huoneeseen kuulunut vesipulloa ja altaaltakin sai vain laseittain vettä. Tietenkin lisämaksusta olisi saanut pullovettä, mutta paljon kalliimpaa kuin kaupassa. 1 viikko hotellissa menee hyvin, mut 2 viikkoa voisi jo olla liikaa. Hotellissa osalla yöpyjistä on puolihoito ja osalla AI. Ikävää oli myös ne, jotka varasivat aurinkotuoleja hyviltä paikoilta kukonlaulun aikaan ja sitten tulivat vasta puoliltä päivin paikalle.

 
27.8.2018

Kirjoittanut JukkaT56

Pettynyt hotelliin

Henkilökunta ala-arvoista, eivät huomioi asiakkaita oikeastaan ollenkaan. Muutaman pariskunnan huomioi kyllä, mutta suurin osa on heille ilmaa. Aamiaisella usein keskustelevat keskenään kovaan ääneen, jopa toinen kävelee perässä puhumassa kun toinen kerää astioita. Allas alue, on hyvin auringolta suojassa, paistaa n.10-17 . Lasten allas on varjossa koko ajan, puhtaudesta ei pidetä huolta. En voi suositella paikkaa kyllä.

 
6.8.2018

Kirjoittanut Roosa K Rodos, Kreikka

Huono

Muurahaisia kipitti lattialla ja muutenki ötököitä. Jos jotain murua tippui sipseistä niin ne hyökkäs heti kimppuun. Ruoka huonointa mitä olen missään all inclusive paikassa saanut. ruualla piti ikuisuus odottaa että tarjoilijat tulivat ottamana juomatilaukset vaikka porukkaa ei mitenkään järkyttävästi ollut.