Tekemistä Leroksella

Leros on pieni ja rauhallinen saari, josta löytyy silti paljon tekemistä ja nähtävää! Tutustu Leroksen linnaan, käy kalastajakylässä tai rentoudu jollakin kauniista rannoista. 

Kastro

1300-luvulla rakennettu linna sijaitsee dramaattisella vuoristopaikalla Agia Marinan kylän yläpuolella. Linna on säilynyt melko hyvin, ja täällä voit todella tuntea historian havinan!

Saarikierros

Agia Marinan satamasta voit hypätä veneretkelle, jolla pääset tutustumaan alueen lähisaariin. Retken voit varata satamasta päivää ennen haluttua retkipäivää.

Agios Isodoros

Pieni Agios Isidoroksen kirkko sijaitsee Alindan kaupungissa. Kappeli on rakennettu samalla paikalle, jossa aikoinaan seisoi vanha temppeli, ja sen rauniot ovat yhä nähtävissä alttarin takana. Täällä voit nauttia kauniista merimaisemista ja ihanasta auringonlaskusta! 

Pandelin kalastajakylä

Yksi mielenkiintoinen käyntikohde on Pandelin kalastajakylä. Täällä voit nauttia hyvää ruokaa viihtyisässä tavernassa ja katsella samalla, miten kalastusalukset kiinnittyvät pieneen satamaan. Pandelissa on myös ranta, joka sopii täydellisesti rantaelämään ja rentoutumiseen. Älä unohda suunnata kaupungin yläpuolella olevalle kukkulalle ja ottaa kuvia kauniista tuulimyllyistä. 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Leroksen lomiimme, löydä suosikkihotellisi ja tilaa uutiskirjeemme.

Kaikki Leroksen matkavinkit

Lue parhaat matkavinkit Lerokselle ja löydä omat suosikkirantasi ja nähtävyytesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Leros

  • Kauniita rantoja
  • Aitoa kreikkalaista tunnelmaa
  • Koskematonta luontoa
Katso kaikki Kreetan hotellit

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä