Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä jaetulla altaalla ja allasnäkymällä. Ulkotilassa on pöytäryhmä ja aurinkotuolit. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti Seafront

Juniorsviittjä Seafront parvekkeella ja merinäköalalla. Juoniorsviitit sijaitsevat parhaalla sijainnilla lähimpänä rantaa ja merta. Parivuode ja kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella merinäköalalla tai allasnäkymällä, vaihtoehtoisesti parveke merelle päin. Huoneissa, joissa on parveke merelle päin, on paras sijainti lähimpänä merta ja rantaa, ja niistä on upea merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jacuzzilla

Superior-huoneita parvekkeella ja jacuzzilla, rajoitettu merinäköala. Portaat jacuzzille parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita jaetulla altaalla. Ulkotila jaetulla altaalla, osassa merinäköala tai allasnäkymä. Ulkotilassa pöytäryhmä ja aurinkotuolit. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviitti ulkotilalla ja omalla altaalla, merinäköala. Ulkotilassa pöytäryhmä sekä aurinkotuolit. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Nespresso-keitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.