Juniorsviitti

Juniorsviittejä parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta huoneen osassa, jonka saa erotettua väliovella. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Jääkaappi. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että lisävuoteella majoittuvan henkilön on oltava yli 16 vuotta.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä jaetulla altaalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta huoneen osassa, jonka saa erotettua väliovella.Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Jääkaappi. Amme/suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että lisävuoteella majoittuvan henkilön on oltava yli 16-vuotias.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita, jotka sijaitsevat eri rakennuksissa. Osan huoneista parvekkeet ovat merelle päin, ne sijaitsevat lähimpänä merta ja rantaa sekä tarjoavat upeat maisemat. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Minijääkaappi. Silitysvälineet. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, allasnäköalalla tai näköalalla merelle päin.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior -huone jaetulla altaalla

Superior -huoneita jaetulla altaalla, joista osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilamstointi ja tallelokero. Allas- ja rantapyyhkeet panttimaksua vastaan. Smart-tv. Espressokeitin sekä kahvin ja teen keittovälineet. Minijääkaappi. Silitysvälineet. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan että lisävuoteessa majoittuvan tulee olla aikuinen / yli 16 vuotias.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.