Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Juniorsviitti jaetulla altaalla

Juniorsviittejä jaetulla altaalla ja allasnäkymällä. Ulkotilassa on pöytäryhmä ja aurinkotuolit. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3hengelle.

Juniorsviitti Seafront

Juniorsviittjä Seafront parvekkeella ja merinäköalalla. Juoniorsviitit sijaitsevat parhaalla sijainnilla lähimpänä rantaa ja merta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella merinäköalalla tai allasnäkymällä, vaihtoehtoisesti parveke merelle päin. Huoneissa, joissa on parveke merelle päin, on paras sijainti lähimpänä merta ja rantaa, ja niistä on upea merinäköala. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle. / 2-3 hengelle.

Superior-huone jacuzzilla

Superior-huoneita parvekkeella ja jacuzzilla, rajoitettu merinäköala. Portaat jacuzzille parvekkeella. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone jaetulla altaalla

Superior-huoneita jaetulla altaalla. Ulkotila jaetulla altaalla, osassa merinäköala tai allasnäkymä. Ulkotilassa pöytäryhmä ja aurinkotuolit. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviitti ulkotilalla ja omalla altaalla, merinäköala. Ulkotilassa pöytäryhmä sekä aurinkotuolit. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Espresso-keitin, kapselit sisältyvät ja täytetään päivittäin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.