Treenaus Cavo Spada Deluxe & Spassa

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotelsissa on tarjolla laadukkaita treenimahdollisuuksia kaikille urheilun ystäville. Voit siis helposti nautiskella mukavasta rantaelämästä, mutta yhdistää lomaasi myös liikuntaa. Koulutetut Apollo Sports- ohjaajamme järjestävät hotellissa majoittuville monipuolista ohjelmaa. Hikisen treenin jälkeen voit mennä ansaitulle pulahdukselle muutaman metrin päässä sijaitsevalle rannalle.

Cavo Spadassa on tarjolla laaja valikoima ryhmäliikuntatunteja sisäpyöräilystä kiertoharjoitteluun. Päivän aikana järjestetään useita eri tunteja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Hotellista löytyy kaksi kuntosalia, joista toinen on ulkona. Cavo Spadassa voit pelata myös padelia, tennistä ja rantalentopalloa, harrastaa avovesiuintia, pyöräilyä, uintia ja paljon muuta. Juoksu- ja pyöräilykarttamme ovat ammattilaisten valitsemia ja merkitsemiä, ja lenkkimaisemat eivät voi tästä paljoa parantua - ympäristö on pullollaan kukkuloita, laaksoja ja kauniita maisemia. Voit osallistua myös järjestetyille pyörä- ja vaellusretkille esimerkiksi Samarian rotkolla. 

Tutustu esimerkkiin viikko-ohjelmasta

Pyöräily

Jos haluat päästä todella lähelle Kreetan luontoa, suosittelemme lähtemään mukaan pyöräretkillemme Kolymbarissa ja sen lähialueissa. 
Yhteistyössä Sports Tour Hellasin kanssa järjestetään joka tiistai pyöräretki Afrata Vieux'n ympäristössä. Retki kestää noin 1,5 tuntia ja lähtö on hotellilta klo 17.00.
Retki on varattava vastaanotosta vähintään päivää etukäteen. Retki maksaa 28€/hlö ja retki maksetaan käteisellä hotellin vastaanotossa. 


Juoksu

Hotellia ympäröivä maasto on sekä mäkistä että tasaista ja sopii täydellisesti juoksu- ja polkulenkkeihin. Valikoimaa löytyy lyhyemmistä reiteistä jopa 58 kilometriin. Sivun alareunasta löytyy ehdotuksia juoksureiteistä. 

Ryhmäliikunta

Cavo Spadassa järjestetään ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun. Viikon aikana on tarjolla esimerkiksi lentopallosta, spinningiä, joogaa, aamulenkkejä, intensiivistä kiertoharjoittelua ja paljon muuta.Tutustu Tutustu Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotelsin viikko-ohjelmaan (muutoksia voi ilmetä, lopullinen ohjelma on saatavilla hotellilta).

Esimerkki viikko-ohjelmasta
WOD-Box

Useita kertoja viikossa hotellissa järjestetään toiminnallisen treenin harjoituksia Cavo Spadan WOD-boxissa. Kutsumme aluetta MOG:ksi (Mediterrane Olympic Gym), joka rakennettiin Ruotsin olympiakomitealle olympialeiriä varten. Intensiiviset crossfit-sessiot kestävät yleensä noin 45 minuuttia. Boxista löytyy varusteita monipuoliseen harjoitteluun.

 

Kuntosali

Hyvin varustellussa, ilmastoidussa sisäkuntosalissamme löytyy tarvikkeet koko kehon kuntosaliharjoitteluun. Kuntosalilta löydät juoksumattoja, crosstrainereita, soutulaitteita, vapaita painoja ja laitteita. Jos treenaat mieluummin ulkona, löytyy hotellilta WOD-Box ulkosali, Mediterranean Olympic Gym (MOG).


Padel & Tennis

Hotellissa on hiljattain rakennettu padelkenttä, jonka voi vuokrata vastaanotosta hintaan 20 €/tunti.
Välineet vuokrattavissa hintaan 8€ per padel-maila, joka sisältää myös padel-pallot.

Käytettävissä on kaksi tenniskenttää, jos sinulla on omat varusteet mukana, on pelaaminen maksutonta.
Tennismailoja ja palloja on vuokrattavissa 10€/pelivuoro.

Jos haluat pelata illalla, maksaa kentäs valaistus 15€/h. 


 

Cavo Spada on yksi suosituimmista Apollo Sports -hotelleistamme. Se sijaitsee Kolymbarin pikkukivirannan vieressä luonnonkauniissa ympäristössä, ja se on yksi matkailijoiden suosikeistamme.

Sisältyy hintaan:
Fitnesskeskus/Kuntosali/Sisäuima-allas
Ryhmäliikunta
Tenniskenttä

Juoksu (sis. juoksureitit, ryhmäjuoksua ja kartan)

 

Rantalentopallo
Maastojuoksu (sis. reitit ja kartan)
Ulkokuntosali
Boccia
Avovesiuinti (hyvä ranta, kirkas vesi)

Jooga

 

Fitnesskeskus:
Levypainot, levytangot, vapaapainot, käsipainot.
Kuntosalilaitteet: Jalat, selkä, vatsalihakset,
rinta, leuat, kyykyt, ristitalja

Cardiolaitteet: Juoksumatto, kuntopyörä,
Crosstrainer, soutulaite


 

Lisämaksusta:
Snorklaus
Ratsastus
Katamaranit
Pyörät (maantie-, maasto- ja
kaupunkipyörät).
Vuokrauspiste löytyy
Cavo Spadasta
Kauneushoitola
Spa
Leijalautailu
Tennismailat ja -pallot
Pingis
Indoor cycling
Uimakoulutus
Välineet:
Joogamatot, fitnesspallot, Redcord
Steplaudat, kahvakuulat, kahvapaino
Painopallot

Varaa treenausmatka ryhmille ja joukkueille

Cavo Spada Deluxe & Spa on mainio hotelli suuremmillekkin ryhmille, jotka haluavat treenata ja urheilla lomalla. Hotellissa on tasokkaat huoneet, hyvä ruoka ja erinomaiset urheilumahdollisuudet. Varaa treenimatkasi Apollomatkojen ryhmäosaston kautta: 

Puhelinnumero: 09 61547400 
Sähköpostiosoite: [email protected]

Laaja valikoima treenihotelleja

Apollomatkojen valikoimaan kuuluu laaja valikoima treenihotelleja, joista löytyy hyvä valikoima urheilumahdollisuuksia aktiiviseen lomaan. Löydät täältä kaikki Apollo Sports -hotellimme.

Juoksu- ja pyöräilykartat

Tutustu alueen juoksu- ja pyöräilykarttoihin etukäteen: 

Vihreä juoksureitti 1,8 km

Valkoinen juoksureitti 1,9 km

Punainen juoksureitti 4,8 km

Sininen juoksureitti 7,1 km

Keltainen juoksureitti 10,7 km

Olive loop 27 km

Old national road 39 km

Expert 58 km