Kokemuksia Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 636 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-
Sängyt oli todella kovat. Yllätti että spahan piti tehdä ajanvaraus sekä se että sinne ei päässyt 8v kanssa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-21


9 10:stä

+
Ruoka oli hyvää
-
Kuntosalin laitteet huonossa kunnossa. Allasjumpat vedettiin ruotsiksi!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-15


8 10:stä

+
Tilava huone, hyvä aurongonottoalue, all inclusive kattava, paitsi huoneen jääkaapin juomat vettä lukuunottomatta eivät kuuluneet siihen.
-
Sisäkuntosali pieni, huone varjopuolella, ruokasali hirveän meluisa, huoneen jääkaapin juomat eivät kuuluneet all inclusiveen vettä lukuunottamatta

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Ihana huone ja oma allas. Uudet kalusteet omalla terassilla. Huomasin kyllä että osassa vanhat ja kuluneemmat, mutta meidän huoneessa 123 ❤️
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-08


9 10:stä

+
Huone ja oma jaettu allas olivat tosi hyvä ratkaisu. Ruoka ja palvelu oli erinomaista. Todella tasokas hotelli.
-
Kaikkiin odotuksiin vastattiin. Sijainti oli ehkä omaan tarpeeseen hankala kun Platanias ja Chania olivat 20 ja 40 min bussimatkojen päässä. Mutta se oli toki tiedossa kun varasimme matkaa eikä hotelli sille mitään mahda.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-29


9 10:stä

+
Parasta hotellissa oli oma jaettu uima-allas ja ystävällinen henkilökunta. Kiva, kun juomavettä tuotiin päivittäin jääkaappiin.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


8 10:stä

+
Rauhallinen hotelli ja perusasiat suunnilleen kunnossa.
-
Huone sinänsä ok, mutta ulkotila ei vastannut odotuksia. 2hh allaspääsyllä meni kyllä ihan hukkaan. Hotellin valokuvista voisi päätellä, että terassilla voi ottaa aurinkoa siinä olevilla aurinktuoleilla. Kuvien oton jälkeen puut ovat kasvaneet reilusti ja peittävät näkymän/auringon kokonaan. En ymmärrä mitä järkeä on ollut istuttaa ne puut siihen.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-15


9 10:stä

+
Allas ja huone riittävän tilava
-
Ruuat ehkä toisti liikaa samaa kaavaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


9 10:stä

+
Palvelu ja liikunta
-
Aurinkotuolien patjat piityneet liasta ja ylipäätään kalusteiden puhtaus. Ranta voisi olla hoidetumpi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-24


9 10:stä

+
Siistiä ja puhdasta ja huippu henkilökunta.
-
Ruoka oli hienoinen pettymys. Valikoima hyvin suppea.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1054 arvostelua
Erinomainen
 
652
Erittäin hyvä
 
257
Hyvä
 
95
Ei kovin hyvä
 
30
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2019

Kirjoittanut matkaleksi

Onnistunut reissu ja hyvä hotelli!

Oltiin reissussa perheen kesken, 3- ja 6-vuotiaat lapset. Hotelli oli siisti, rauhallinen ja palvelu pelasi kaikin puolin erinomaisesti. All inclusive -ruoat olivat (ehkä välipaloja lukuunottamatta) hyviä tai erinomaisia ja vaihtelua piisasi läpi viikon. Allasbaarin henkilökunta pisti parastaan, plussaa erityisesti Panosille! Allasalue oli erinomainen, tuoleja ja varjoja riitti. Allas oli fiksusti tehty loivasti syveneväksi, joten lapsetkin uskalsi päästää isoon altaaseen touhuamaan. Hotelli oli suoraan merenrannassa ja sielläkin oli hyvät tuolit ja varjot. Hotellin sijainti oli kovin syrjässä, mutta bussi kulki vähän matkan päästä sekä Hanian että Kolimbarin suuntaan. Voi kyllä varauksetta suositella, jos etsii rauhallista aurinkolomaa katettujen pöytien ääressä. Hotellin urheilupuitteet jäivät hyödyntämättä lähes kokonaan, mutta ne näyttivät olevan erinomaiset. Erityismaininta kuntosalille, joka oli parhaiten varusteltu, mitä olen hotellissa koskaan nähnyt.

 
22.7.2018

Kirjoittanut MaaritMJP Turku, Suomi

Kahden viikon lomasta tulikin kuukauden loma

Olimme Apollo matkojen lomalla Kreetalla. Valitsimme hotellin sen rauhallisen sijainnin ja esteettömyyden vuoksi, Plussana oli hotellin tarjoamat aktiviteetit ja allasalue, sekä oma ranta. Mielestämme hotelli oli yllättävän rauhallinen, hyvällä tavalla. Huoneet siivottiin kahdesti päivässä. Huoneiden siisteys ja siistijöiden ystävällisyys oli iso plussa. Muutenkin huoneessa kaikki toimi, mikä ei ole aina itsestäänselvyys edes viiden tähden hotellissa. Huoneemme oli pääaltaalle päin, toisessa kerroksessa. Huone oli rauhallinen ja pidimme huoneesta ja sen sijainnista. Allasalue oli iso ja viihtyisä. Aurinkotuoleja riitti kaikille. Erityiset kiitokset lähetämme allasbaarin osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle, Panokselle ja Markille. Isossa altaassa pystyi uimaan helposti kilometrinkin matkan. Henkilökunta huolehti meistä erittäin hyvin. Buffet ravintolan päällikkö saa erityiset kiitokset! Osaava päällikkö, joka jaksoi olla aina ystävällinen ja järjesti sellaisen pöydän, kuin halusimme. Buffet ravintolassa ruoan laatu oli mielestämme todella hyvä. Illallista söimme myös a la carte ravintolassa ja meitä kohdeltiin kuin "kuninkaallisia". Mahtava palvelu ja ammattitaito, sekä erinomainen ruoka. Aulabaarissa saimme erinomaista palvelua ja iso plussa pöytiintarjoilluista juomista. Viihdyimme iltaisin aulabaarissa, mukavan henkilökunnan ansiosta ja mahtavien maisemien äärellä. Meidän mielestämme ohjelmaa oli tarjolla sopivasti iltaisin. Matkalla voi sattua jotain yllättävää, jonka vuoksi matkasta tuleekin pidempi. Kohdallemme sattui hotellista riippumaton onnettomuus, jonka vuoksi toinen meistä joutui sairaalahoitoon. Hotelli hoiti erinomaisesti osaltaan käytännön asioita, joista oli suunnaton apu. Vastaanoton henkilökunta oli enemmän kuin ystävällinen meitä kohtaan ja hotellin johtaja, General Manager, Ioannis Karakasis tarjosi mahdollisuuden asioida kanssaan henkilökohtaisesti. Sydämelliset kiitokset hotellin johtajalle, palvelupäällikkö Kristiinalle, ravintolapäällikkö Antonikselle ja allasbaarin henkilökunnalle ystävällisyydestä. Koko hotellin henkilökunta omalta osaltaan oli mukana luomassa viiden tähden kokemustamme.

 
28.6.2018

Kirjoittanut KariK1101

Täydellinen kohde lapsiperheelle

Siisti ja rauhallinen allas-alue tarjosi juuri sopivat puitteet 1-6 - vuotiaille lapsillemme. Ruuat olivat monipuolisia ja hyviä, parhaita mitä olen all inclusiveissa saanut. Henkilökunta todella ystävällisiä ja varsinkin allasbaarin tyypit ansaitsevat ekstrakiitoksen positiivisesta asenteestaan. Halvimman hintaluokan huoneet olivat varsin vaatimattomia, mutta eihän siellä käyty kuin nukkumassa. Kaiken kaikkiaan viidentähden loma.

 
24.6.2018

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Hieno hotelli

Hotelli on hyvin hoidettu ja ylläpidetty mutta ei mielestäni ole aivan viiden tähden arvoinen. Plussaa + hyvä palvelu + hyvät huoneet + allas alue Negatiivista - alacarte ruoka ja osin myös buffee. Myöskään muovi mukit eivät kuulu viiden tähden ravintoloihin - hieronta (naisten) - liian vähän henkilökuntaa

 
17.10.2017

Kirjoittanut OutiA53

Helppoa lomailua

Hyvä, siisti hotelli meren rannalla. Hyvää oli huoneiden siisteys ja piha-alueet. Hotellissa on tarjolla all inclusive palvelu. Ruokaa riitti, mutta varsinkin lihat ja kalat olivat ylipaistettuja. Hyvää oli, että gluteenittomuus ja laktoositon merkinnät löytyivät noutopöydästä. Hotelli oli rauhallisella alueella, jossa oli lähistöllä pieni marketti ja muutama ravintola. Lähimpään kylään oli matkaa reilut kaksi kilometriä.