Kokemuksia Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 345 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Palvelu, siisteys, ruoka, järjestys, ulkokuntosali, liikuntatunnit
-
uima-altaat liian kylmiä

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


7 10:stä

+
Ruoka oli hyvää Sijainti oli erinomainen Hyvät lenkkimaastot Kaunis ranta
-
Ei kannattaisi markkinoida deluxe kohteena eikä ainakaan 5 tähden hotellina Palvelu ei yltänyt todellakaan tuolle tasolle - oli jopa töykeää Koronarajoituksista kannattaisi kertoa etukäteen ja jos on maskipakko, niin maskeja tulee olla helposti saatavilla Kaikki urheiluaktiviteetit oli ruokailujen päällä. Esim aamujoogan pitäisi alkaa 8.30, jotta sen jälkeen ehtii mukavasti aamiaiselle j samaa ongelmaa oli lounasaikaan. Viemäri ei vetänyt hotellihuoneessa. Huomeet oli tosi basic Moni asia selvisi kyllä kysymällä jos vain tiesi kysyä

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


9 10:stä

+
Mahtava ulkosali
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


8 10:stä

+
Hyvät punttisalit
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


8 10:stä

+
Huoneen sijainti ja urheiluohjelma
-
Iltaohjelma

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


9 10:stä

+
Ruoka oli loistavaa ja miljöö hyvä. Siisteys tosi hyvä ja ystävällinen henkilökunta. Ihanan siisti merenranta, kiitoksia siistimisestä.
-
Ruoka oli tasokasta ja hyvää, mutta jälkiruoka aterimien puute äimistytti. Jälkiruokalusikka ja haaruka valikoimiin! Hotellin kuten muiden hotellien tontti siivottu mutta heti vierestä alkaa kaatopaikkamainen sotku, pienemmästä roskasta imuriin ja autonromuihin. Sänkyjen patjat ei vastaa hotellin tasoa, liian kovat ja myötäilemättömät. Rantatuolit saisi uusia. Osa aamujumpista klo 7.30 on todella kovaäänisiä ja herättävät asukkaat ketkä eivät ole k.o. jumpassa.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-16


7 10:stä

+
Meren rannalla rauhallisella paikalla.
-
Ruokailuun liittyvää: Hotellin ravintolan henkilökunnasta osa piti maskia pelkästään suun edessä tarjoillessaan aterioiden aikana. Viiden tähden hotelliksi henkilökunnalle koulutusta lisää asiakaspalvelussa. Silmiin pistävää erään kikkaratukkaisen naistarjoilijan töykeä käytös asiakkaiden suuntaan.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


8 10:stä

+
Buffet oli hyvä joka päivä. Miespalvelijat olivat ystävällisiä ja avuliaita. Siivoojat olivat myös ystävällisiä.
-
Osa naispalvelijoista olivat tympääntyneitä työhönsä ei edes hymyä irronnut. Kannattaisi tähän panostaa. All inclusive ja All inclusive ulta saisivat olla samaa, rahastuksen makua...

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


9 10:stä

+
Hyvin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta!
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

848 arvostelua
Erinomainen
 
496
Erittäin hyvä
 
232
Hyvä
 
82
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2019

Kirjoittanut matkaleksi

Onnistunut reissu ja hyvä hotelli!

Oltiin reissussa perheen kesken, 3- ja 6-vuotiaat lapset. Hotelli oli siisti, rauhallinen ja palvelu pelasi kaikin puolin erinomaisesti. All inclusive -ruoat olivat (ehkä välipaloja lukuunottamatta) hyviä tai erinomaisia ja vaihtelua piisasi läpi viikon. Allasbaarin henkilökunta pisti parastaan, plussaa erityisesti Panosille! Allasalue oli erinomainen, tuoleja ja varjoja riitti. Allas oli fiksusti tehty loivasti syveneväksi, joten lapsetkin uskalsi päästää isoon altaaseen touhuamaan. Hotelli oli suoraan merenrannassa ja sielläkin oli hyvät tuolit ja varjot. Hotellin sijainti oli kovin syrjässä, mutta bussi kulki vähän matkan päästä sekä Hanian että Kolimbarin suuntaan. Voi kyllä varauksetta suositella, jos etsii rauhallista aurinkolomaa katettujen pöytien ääressä. Hotellin urheilupuitteet jäivät hyödyntämättä lähes kokonaan, mutta ne näyttivät olevan erinomaiset. Erityismaininta kuntosalille, joka oli parhaiten varusteltu, mitä olen hotellissa koskaan nähnyt.

 
22.7.2018

Kirjoittanut MaaritMJP Turku, Suomi

Kahden viikon lomasta tulikin kuukauden loma

Olimme Apollo matkojen lomalla Kreetalla. Valitsimme hotellin sen rauhallisen sijainnin ja esteettömyyden vuoksi, Plussana oli hotellin tarjoamat aktiviteetit ja allasalue, sekä oma ranta. Mielestämme hotelli oli yllättävän rauhallinen, hyvällä tavalla. Huoneet siivottiin kahdesti päivässä. Huoneiden siisteys ja siistijöiden ystävällisyys oli iso plussa. Muutenkin huoneessa kaikki toimi, mikä ei ole aina itsestäänselvyys edes viiden tähden hotellissa. Huoneemme oli pääaltaalle päin, toisessa kerroksessa. Huone oli rauhallinen ja pidimme huoneesta ja sen sijainnista. Allasalue oli iso ja viihtyisä. Aurinkotuoleja riitti kaikille. Erityiset kiitokset lähetämme allasbaarin osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle, Panokselle ja Markille. Isossa altaassa pystyi uimaan helposti kilometrinkin matkan. Henkilökunta huolehti meistä erittäin hyvin. Buffet ravintolan päällikkö saa erityiset kiitokset! Osaava päällikkö, joka jaksoi olla aina ystävällinen ja järjesti sellaisen pöydän, kuin halusimme. Buffet ravintolassa ruoan laatu oli mielestämme todella hyvä. Illallista söimme myös a la carte ravintolassa ja meitä kohdeltiin kuin "kuninkaallisia". Mahtava palvelu ja ammattitaito, sekä erinomainen ruoka. Aulabaarissa saimme erinomaista palvelua ja iso plussa pöytiintarjoilluista juomista. Viihdyimme iltaisin aulabaarissa, mukavan henkilökunnan ansiosta ja mahtavien maisemien äärellä. Meidän mielestämme ohjelmaa oli tarjolla sopivasti iltaisin. Matkalla voi sattua jotain yllättävää, jonka vuoksi matkasta tuleekin pidempi. Kohdallemme sattui hotellista riippumaton onnettomuus, jonka vuoksi toinen meistä joutui sairaalahoitoon. Hotelli hoiti erinomaisesti osaltaan käytännön asioita, joista oli suunnaton apu. Vastaanoton henkilökunta oli enemmän kuin ystävällinen meitä kohtaan ja hotellin johtaja, General Manager, Ioannis Karakasis tarjosi mahdollisuuden asioida kanssaan henkilökohtaisesti. Sydämelliset kiitokset hotellin johtajalle, palvelupäällikkö Kristiinalle, ravintolapäällikkö Antonikselle ja allasbaarin henkilökunnalle ystävällisyydestä. Koko hotellin henkilökunta omalta osaltaan oli mukana luomassa viiden tähden kokemustamme.

 
28.6.2018

Kirjoittanut KariK1101

Täydellinen kohde lapsiperheelle

Siisti ja rauhallinen allas-alue tarjosi juuri sopivat puitteet 1-6 - vuotiaille lapsillemme. Ruuat olivat monipuolisia ja hyviä, parhaita mitä olen all inclusiveissa saanut. Henkilökunta todella ystävällisiä ja varsinkin allasbaarin tyypit ansaitsevat ekstrakiitoksen positiivisesta asenteestaan. Halvimman hintaluokan huoneet olivat varsin vaatimattomia, mutta eihän siellä käyty kuin nukkumassa. Kaiken kaikkiaan viidentähden loma.

 
24.6.2018

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Hieno hotelli

Hotelli on hyvin hoidettu ja ylläpidetty mutta ei mielestäni ole aivan viiden tähden arvoinen. Plussaa + hyvä palvelu + hyvät huoneet + allas alue Negatiivista - alacarte ruoka ja osin myös buffee. Myöskään muovi mukit eivät kuulu viiden tähden ravintoloihin - hieronta (naisten) - liian vähän henkilökuntaa

 
17.10.2017

Kirjoittanut OutiA53

Helppoa lomailua

Hyvä, siisti hotelli meren rannalla. Hyvää oli huoneiden siisteys ja piha-alueet. Hotellissa on tarjolla all inclusive palvelu. Ruokaa riitti, mutta varsinkin lihat ja kalat olivat ylipaistettuja. Hyvää oli, että gluteenittomuus ja laktoositon merkinnät löytyivät noutopöydästä. Hotelli oli rauhallisella alueella, jossa oli lähistöllä pieni marketti ja muutama ravintola. Lähimpään kylään oli matkaa reilut kaksi kilometriä.