Kokemuksia Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 509 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä ruoka, erittäin ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-19


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


10 10:stä

+
hyvä ruoka. kuntosali.Rauhallinen
-
Altaiden vesi liian kylmää

Vahvistettu asiakas: 2019-09-27


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


9 10:stä

+
Rauhallinen alue. Ihana allas, paljon liikunta-aktiviteetteja, tilavat huoneet.
-
Kalustus, niin huoneissa kuin allas-aluellakin jo kuluneita. Nurmikko auringonotto alueella hoitamaton.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


9 10:stä

+
Mukava henkilökunta, hyvä ruoka, hyvä liikuntamahdollisuus
-
Suomalainen tervetulotilaisuus, koko matkan aikana ei näkynyt opasta paitsi bussissa. Lattiassa olevia tahroja ei puhdistettu kunnolla huonesiivouksien yhteydessä.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


10 10:stä

+
Palvelu ja allasosasto
-
Ruokaan monipuolisuutta + isompi tv huoneeseen tuon tasoisessa hotellissa

Vahvistettu asiakas: 2019-09-06


9 10:stä

+
Ei liian iso hotelli, todella rauhallista jopa omalla allasyhteydellä.
-
Siivous tuntuu olevan kaikkialla sitä, että sänkyjen aluset on pölyiset, eikä se allergikolle ole hyvä.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-24


9 10:stä

+
Aikalailla odotusten mukainen.
-
Häämatkaa ei huomioitu mitenkään. Respaan vähän jämäkämpää otetta kun oli ropleemia pyörien kanssa. Pääasiassa kuitenkin oikein hyvää. Kuvien ja mielikuvien perusteella huoneesta olisi ehkä odottanut enenmpi ja parempaa näköalaa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

801 arvostelua
Erinomainen
 
460
Erittäin hyvä
 
226
Hyvä
 
78
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
14

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2019

Kirjoittanut matkaleksi

Onnistunut reissu ja hyvä hotelli!

Oltiin reissussa perheen kesken, 3- ja 6-vuotiaat lapset. Hotelli oli siisti, rauhallinen ja palvelu pelasi kaikin puolin erinomaisesti. All inclusive -ruoat olivat (ehkä välipaloja lukuunottamatta) hyviä tai erinomaisia ja vaihtelua piisasi läpi viikon. Allasbaarin henkilökunta pisti parastaan, plussaa erityisesti Panosille! Allasalue oli erinomainen, tuoleja ja varjoja riitti. Allas oli fiksusti tehty loivasti syveneväksi, joten lapsetkin uskalsi päästää isoon altaaseen touhuamaan. Hotelli oli suoraan merenrannassa ja sielläkin oli hyvät tuolit ja varjot. Hotellin sijainti oli kovin syrjässä, mutta bussi kulki vähän matkan päästä sekä Hanian että Kolimbarin suuntaan. Voi kyllä varauksetta suositella, jos etsii rauhallista aurinkolomaa katettujen pöytien ääressä. Hotellin urheilupuitteet jäivät hyödyntämättä lähes kokonaan, mutta ne näyttivät olevan erinomaiset. Erityismaininta kuntosalille, joka oli parhaiten varusteltu, mitä olen hotellissa koskaan nähnyt.

 
22.7.2018

Kirjoittanut MaaritMJP Turku, Suomi

Kahden viikon lomasta tulikin kuukauden loma

Olimme Apollo matkojen lomalla Kreetalla. Valitsimme hotellin sen rauhallisen sijainnin ja esteettömyyden vuoksi, Plussana oli hotellin tarjoamat aktiviteetit ja allasalue, sekä oma ranta. Mielestämme hotelli oli yllättävän rauhallinen, hyvällä tavalla. Huoneet siivottiin kahdesti päivässä. Huoneiden siisteys ja siistijöiden ystävällisyys oli iso plussa. Muutenkin huoneessa kaikki toimi, mikä ei ole aina itsestäänselvyys edes viiden tähden hotellissa. Huoneemme oli pääaltaalle päin, toisessa kerroksessa. Huone oli rauhallinen ja pidimme huoneesta ja sen sijainnista. Allasalue oli iso ja viihtyisä. Aurinkotuoleja riitti kaikille. Erityiset kiitokset lähetämme allasbaarin osaavalle ja ystävälliselle henkilökunnalle, Panokselle ja Markille. Isossa altaassa pystyi uimaan helposti kilometrinkin matkan. Henkilökunta huolehti meistä erittäin hyvin. Buffet ravintolan päällikkö saa erityiset kiitokset! Osaava päällikkö, joka jaksoi olla aina ystävällinen ja järjesti sellaisen pöydän, kuin halusimme. Buffet ravintolassa ruoan laatu oli mielestämme todella hyvä. Illallista söimme myös a la carte ravintolassa ja meitä kohdeltiin kuin "kuninkaallisia". Mahtava palvelu ja ammattitaito, sekä erinomainen ruoka. Aulabaarissa saimme erinomaista palvelua ja iso plussa pöytiintarjoilluista juomista. Viihdyimme iltaisin aulabaarissa, mukavan henkilökunnan ansiosta ja mahtavien maisemien äärellä. Meidän mielestämme ohjelmaa oli tarjolla sopivasti iltaisin. Matkalla voi sattua jotain yllättävää, jonka vuoksi matkasta tuleekin pidempi. Kohdallemme sattui hotellista riippumaton onnettomuus, jonka vuoksi toinen meistä joutui sairaalahoitoon. Hotelli hoiti erinomaisesti osaltaan käytännön asioita, joista oli suunnaton apu. Vastaanoton henkilökunta oli enemmän kuin ystävällinen meitä kohtaan ja hotellin johtaja, General Manager, Ioannis Karakasis tarjosi mahdollisuuden asioida kanssaan henkilökohtaisesti. Sydämelliset kiitokset hotellin johtajalle, palvelupäällikkö Kristiinalle, ravintolapäällikkö Antonikselle ja allasbaarin henkilökunnalle ystävällisyydestä. Koko hotellin henkilökunta omalta osaltaan oli mukana luomassa viiden tähden kokemustamme.

 
28.6.2018

Kirjoittanut KariK1101

Täydellinen kohde lapsiperheelle

Siisti ja rauhallinen allas-alue tarjosi juuri sopivat puitteet 1-6 - vuotiaille lapsillemme. Ruuat olivat monipuolisia ja hyviä, parhaita mitä olen all inclusiveissa saanut. Henkilökunta todella ystävällisiä ja varsinkin allasbaarin tyypit ansaitsevat ekstrakiitoksen positiivisesta asenteestaan. Halvimman hintaluokan huoneet olivat varsin vaatimattomia, mutta eihän siellä käyty kuin nukkumassa. Kaiken kaikkiaan viidentähden loma.

 
24.6.2018

Kirjoittanut 215mikam Oulu, Suomi

Hieno hotelli

Hotelli on hyvin hoidettu ja ylläpidetty mutta ei mielestäni ole aivan viiden tähden arvoinen. Plussaa + hyvä palvelu + hyvät huoneet + allas alue Negatiivista - alacarte ruoka ja osin myös buffee. Myöskään muovi mukit eivät kuulu viiden tähden ravintoloihin - hieronta (naisten) - liian vähän henkilökuntaa

 
17.10.2017

Kirjoittanut OutiA53

Helppoa lomailua

Hyvä, siisti hotelli meren rannalla. Hyvää oli huoneiden siisteys ja piha-alueet. Hotellissa on tarjolla all inclusive palvelu. Ruokaa riitti, mutta varsinkin lihat ja kalat olivat ylipaistettuja. Hyvää oli, että gluteenittomuus ja laktoositon merkinnät löytyivät noutopöydästä. Hotelli oli rauhallisella alueella, jossa oli lähistöllä pieni marketti ja muutama ravintola. Lähimpään kylään oli matkaa reilut kaksi kilometriä.