Juniorsviitti allaspääsyllä

Viihtyisiä juniorsviittejä, joista on suora allaspääsy ja merinäköala. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Juniorsviittien ulkotilasta on rajoitettu merinäköala ja suora pääsy altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joista suora pääsy altaalle. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotilasta on suora allaspääsy ja näköala altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, osassa huoneista rajoitettu merinäköala ja osasta parvekkeista allasnäkymä. Huoneet ovat vaihtelevan kokoisia. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Vedenkeitin, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Hienoja kahden hengen huoneita, joista on suora pääsy jaetulle altaalle. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja jaettu allas. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuoneen puolella sohvaryhmä ja makuuhuoneen puolella parivuode. Liukuovi erottaa huoneet toisistaan. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.