2hh allaspääsyllä

Kahden hengen huoneita, joista suora pääsy jaetulle altaalle. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Ulkotilasta on suora allaspääsy isolle altaalle ja allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

2hh, jaettu uima-allas

Hienoja kahden hengen huoneita, joista on suora pääsy jaetulle altaalle. Huoneet sijaitsevat erillisen allasalueen luona. Terassilla on kaksi aurinkotuolia, pöytäryhmä sekä tikapuut altaaseen. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja jaettu allas. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti, allaspääsy

Juniorsviittejä terassilla, rajoitettu merinäköala ja suora pääsy isolle, yleiselle altaalle. Terassilla on kaksi aurinkotuolia, pöytä ja tuolit. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, osassa huoneista rajoitettu merinäköala ja osasta parvekkeista allasnäkymä. Huoneet ovat vaihtelevan kokoisia. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Vedenkeitin, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuone, jossa kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa olohuoneen puolella sohvaryhmä ja makuuhuoneen puolella parivuode. Liukuovi erottaa huoneet toisistaan. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokone, kapselit lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.