Juniorsviitti allaspääsyllä

Viihtyisiä juniorsviittejä, joista on suora allaspääsy ja merinäköala. Pariovuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Juniorsviittien ulkotilasta on rajoitettu merinäköala ja suora pääsy altaalle. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒3 hengelle.

Kahden hengen huone

Eri kokoisia kahden hengen huoneita. Huoneissa on puhelin, satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Osassa parvekkeita allasnäkymä. Osassa kahden hengen huoneita on pääsy altaalle ja näkymä altaalle. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 1‒3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Hienoja kahden hengen huoneita, joista on suora pääsy jaetulle altaalle. Satelliitti-tv ja puhelin. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakki ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi ja jaettu allas. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa olohuoneen puolella sohvaryhmä ja makuuhuoneen puolella parivuode. Liukuovi erottaa huoneet toisistaan. Huoneissa on satelliitti-tv. Minibaari lisämaksusta. Kahvin- ja teenkeitto mahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 41 neliötä
Soveltuu enintään: 2‒4 hengelle, joista 1 lapsi.