Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, terassi tai maaterassilla. Osa parvekkeista merelle päin, osasta rajoitettu merinäköala. Parvekkeiden koko vaihtelee. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteessa (osassa huoneista kiinteä lisävuode). Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Kahden hengen huone parvekkeella, terassilla tai pohjaterassilla. Jotkut parvekkeet ovat merelle päin ja joistakin on rajoitettu merinäköala. Parvekkeiden koko vaihtelee. Yksi parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Mahdollisuus saada lisävuode yhden hengen vuoteeseen (joissakin huoneissa on lisävuode, jota ei voi irrottaa). Wifi, ilmastointi ja pantti sisältyvät hintaan. Jääkaappi. TV satelliittikanavilla, hiustenkuivaaja. Kylpyhuone kuori tai suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osasta rajoitettu merinäköala. Parvekkeiden koko vaihtelee. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus. Mikroja lainattavissa pyynnöstä (rajoitettu määrä). Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huoneistot ovat korkeatasoisia ja niiden tyyli ja koko vaihtelee. Huoneistot sijaitsevat yläkerrassa ilman hissiä. Ne sijaitsevat sivurakennuksessa (pieni tie hotellin ja sivurakennuksen välillä) lähellä suurta lastenallasta.

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita parvekkeella, terassilla tai maaterassilla. Kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.