Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat vehreässä ympäristössä. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme, suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osa merelle päin, rajoitetulla merinäköalalla tai terassi. Parvekkeen koko saattaa vaihdella. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joiden tyyli ja koko vaihtelee. Huoneet sijaitsevat sivurakennuksessa (pieni tie hotellin ja sivurakennuksen välillä), lähellä suurempaa lastenallasta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Mikron saa huoneeseen pyynnöstä (mikroja rajallinen määrä). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, jonka koko saattaa vaihdella. Osassa huoneista rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huoneistoihin kuljetaan portaita pitkin (ei hissiä).

Huonekoko: Noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone

Perhehuone bungalowissa, joka sijaitsee kauniissa puutarhassa. Huoneet ovat erikokoisia, ja pienemmissä huoneissa ei ole sohvapöytää tai tuoleja. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme, suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, terassi,maaterassi tai maaparveke. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.