Deluxe -huone

Deluxe -huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa näkymät kohti merta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin - 2 kapselia/päivä sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 30-35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone omalla altaalla

Kahden hengen huoneita maaterassilla ja pääsy omalle altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin, kaksi kapselia sisältyy per päivä, lisää kapseleita ostettavissa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Perhehuone koostuu kahdesta makuuhuoneesta. Yhdessä huoneessa on parivuode, toisessa kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 60-80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta ja allaspääsy

Perhehuoneita, joissa on ulkotila allaspääsyllä ja allasnäkymällä. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta ja oma allas

Perhehuoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla ja allasnäkymällä. Perhehuoneet koostuvat kahdesta makuuhuoneesta. Toisessa huoneessa on parivuode ja toisessa kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin - kaksi kapselia sisältyy sisäänkirjautuessa, sen jälkeen kapselit lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.