Deluxe -huone

Hienosti sisustettuja deluxe -huoneita parivuoteella. Parveke tai terassi, osassa näkymä merelle. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Silitysvälineet. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin - 2 kapselia/päivä sisältyy hintaan. Tv satelliittikanavilla. Silitysvälineet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuviksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.