Anemos Luxury Grand Resort

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Elegantissa Anemos Luxury Gran Resortissa majoitut vain kivenheiton päässä Georgiopoliksen hienolta rannalta. Suurella hotellialueella on kaikki mitä tarvitset rentouttavan loman viettoon –tilava allasalue, useita ravintoloita ja spa-osasto hemmotteluhoidoin. Perheen pienimmille on oma pieni allasalue, jossa on vesiliukumäkiä sekä hotellin oma lastenkerho.


Huonetyyppi

Deluxe -huoneita 1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,2 10:stä
Perustuu 39 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1012 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla on suuri ja hieno allasalue kahdella altaalla. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä. Lastenallas, jossa pieni vesiliukumäki. Moderni spa, jossa lämmitetty sisäallas, hamam ja sauna. Hoitoja lisämaksusta. Rannalle noin 200 metriä, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalle kuljetaan kävelytunnelin läpi.

Hotellilla on buffet ja kolme á la carte-ravintolaa. Meltemissä tarjoillaan aamiais -ja lounaspöytä, ravintola Levantesissa on saatavilla á la carte-menu amerikkalaisin mauin, Ostriassa on tarjolla kreikkalaisia annoksia á la carte-menusta ja uudessa ravintolassa herkutellaan aasialaista á la carte-ruokaa. Siisti pukeutuminen illalliselle kaikissa ravintoloissa, pitkät housut miehillä. Varaus vaaditaan á la carte-ravintoloihin. Useita baareja.

Maksuton wifi koko hotellilla. Pieni kuntosali. Maksuton tennis. Maksuton beach volley ja jooga. Pelihuone. Elektronisia pelejä lisämaksusta. Parturi-kampaamo lisämaksusta. Matkamuistomyymälä ja minimarket. Kaksi pankkiautomaattia. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotellin oma lastenkerho. Pieni leikkipaikka. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Etäisyys keskustaan ja rannalle vaihtelee riippuen siitä, missä majoitut hotellialueella.

Ateriat

Kesä 2021:

Puolihoito. Täysihoito lisämaksusta.

Kesä 2022:

Puolihoito. All Inclusive Ultra lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.