Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke. Parivuode. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Deluxe-huoneita jaetulla altaalla

Deluxe-huoneita, joissa on terassi ja allaspääsy jaetulle altaalle. Terassilla on pieni pöytä, kaksi aurinkotuolia sekä portaat altaalle. Parivuode. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kahdelle vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.