Galazio Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Galazio Beach Resort on mukava ja tyylikäs hotelli aivan rannan vieressä Analipsissä. Aloita päivä aamukävelyllä ja pulahduksella mereen ja aamiaisen jälkeen voit rentoutua altaan äärellä tai nauttia päivästä Kreetalla. Jos kaipaat ripauksen luksusta arkeen, varaa deluxe-huone allaspääsyllä.


Huonetyyppi

Yksiö 2 hengelle/2-3 hengelle. Kaksio 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Deluxe-huone 2 hengelle. Deluxe-huone allaspääsyllä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 21 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 600 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Galazio Beach Resortissa on mukava allasalue merinäköalalla. Täällä voit viettää rentoja lomapäiviä aurinkotuolissa köllötellen. Allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot läheisellä rannalla hotellissa majoittuville.

Kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna klo 08.00-24.00. Silitystarvikkeet lainattavissa vastaanotosta. Liikennöity tie ylitettävä rannalle mentäessä. Hotellin vieressä on supermarket, ravintola, muutamia baareja ja apteekki.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00.

Hotellit Anissaras

Lyttos Beach

Lyttos Beach sopii koko perheelle, ja hotellista löytyy useita altaita, vesiliukumäkiä ja useita ravintoloita. Hotellilla on erinomainen sijainti pitkän Analipsin hiekkarannan lähellä Koillis-Kreetalla, ja täältä löydät myös maailmanluokan urheilumahdollisuudet kuten hyvinvarustellun kuntosalin, olympia-altaan, 25-metrisen altaan, pyöräilymahdollisuuksia sekä padel- ja tenniskenttiä.

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort on kaikkien vesipetojen paratiisi ja sopii koko perheelle. Täällä lomailet pitkän hiekkarannan tai mukavan allasalueen äärellä, ja voit valita myös majoituksen omalla altaalla. Hotelli sijaitsee aivan rannalla Analispsin ulkopuolella Kreetalla ja laajasta All Inclusivesta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tenniksen ja padelin ystäville hotelli tarjoaa yhteensä 25 pelikenttää.