Kahden hengen huone

Tilavia ja modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa on satelliitti-tv ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Tilavia ja modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita jaetulla altaalla. Kaksi erillistä sänkyä tai parisänky. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvassa. Satelliitti-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton wifi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone

Valoisia ja modernisti sisustettuja perhehuoneita, joissa on makuuhuone ja olohuone. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Minibaari. Puolihoidon varanneille henkilöille minibaarin täyttö lisämaksusta (vesi maksutta). All Inclusiven varanneille henkilöille minibaarin täyttö maksutta päivittäin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Tyylikkäitä ja tilavia sviittejä, joissa on satelliitti-tv ja puhelin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta