Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone jaetulla altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja pääsy jaetulle altaalle. Terassilla on pöytä, tuolit, kaksi aurinkotuolia sekä aurinkovarjo. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta makuuhuoneessa sekä vuodesohva olohuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 3 lasta