Kokemuksia Astir Odysseus -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,5 10:stä Perustuu 10 arvioon
Kokonaisuus
 
9,5 / 10
Puhtaus
 
9,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,5 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-07


9 10:stä

+
Hotellin appi, josta sai kaiken tiedon ja sai tilattua juomia aurinkotuoleille.
-
Hotelli oli osittain hieman vanhentunut. Allasalueen vessat oli esimerkiksi hyvin vanhannäköiset. Osittain hotellia oli kyllä uudistettu, mut ei kaikkia osia.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-30


9 10:stä

+
Ruoan laatu. Suora käynti huoneesta altaaseen ja muutenkin siisti huone. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Hyvä ja turvallinen leikkipaikka lapsille. Yleinen siisteys ja hyvin hoidetut rakennukset ja pihat.
-
Huoneen ilmastointi ei toiminut. Ruokailuajat eivät olleet optimaaliset lapsiperheen aikataulujen kanssa (lounas myöhään). Runsaampi välipalatarjonta olisi auttanut. Kahvi erittäin mautonta. Cocktailit eivät olleet kovin laadukkaita (maistui lähinnä viinalle). Hotelliin sisäänkirjautumiseen meni paljon aikaa ja sen joutui pääosin tekemään itse puhelimella.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Astir Odysseus -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

89% matkustajista suositttelee

2954 arvostelua
Erinomainen
 
2134
Erittäin hyvä
 
603
Hyvä
 
160
Ei kovin hyvä
 
36
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

31.8.2019

Kirjoittanut veetir Kuopio, Suomi

Kreikan paras hotelli

Olemme olleet hotellissa jo viisi kertaa, mutta aina haluamme palata takaisin. Suosittelen valitsemaan huoneen, jossa on käynti uima-altaaseen, sillä varsinkin kuumina päivinä on todella mukava päästä omalta takapihalta uimaan.

 
1.6.2019

Kirjoittanut ainoaaino

Suosittelen 5/5

Aivan mahtava hotelli. Yövyttiin huoneessa, josta käynti altaaseen: kannatti, sillä kuumien päivien jälkeen oli mukava pulahtaa omaan altaaseen. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja sen suhteen oli enemmän kuin tarpeeksi. All inclusive sisälsi laajan valikoiman erilaisia alkoholijuomia, joita pystyi muokkaamaan ainakin osittain mielensä mukaisesti. Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja palvelua sai jokaiseen asiaan liittyen ammattitaidolla. Hotellin puitteet upeat, siistit ja rantakin oli parempi kuin missään muualla. Suosittelen etenkin romanttista luksusta kaipaaville pariskunnille/häämatkalaisille.

 
19.9.2018

Kirjoittanut milenas777

Paras matka ikinä!!

Yöpyimme 7 päivää heinäkuun alussa. Pakko sanoa, että hotelli on todella hintansa arvoinen. Ranta on upea varsinkin auringonlasku, josta nautimme melkein joka päivä. Henkilökunta aivan 👌👌. Ottivat aina kaikki vieraat hymyllä vastaan, vaikka tekivätkin tosi pitkiä työpäiviä. Hotellin vieraat koostuivat suurimmaksi osaksi saksalaisita tai ranskalaisista vieraista. Kuulimme tosi harvoin suomea hotellilla, mikä oli mielestämme tosi hyvä asia. Kannattaa myös ostaa All Inclusive, sillä ruoka siellä oli 11/10. Tuntui, että heti kun jokin kattaus loppui, jossakin alkoi seuraava. Huoneet olivat tosi siistejä ja niistä pidettiin tosi hyvää huolta. Ilmastointi toimi 17 asteeseen asti, joten pitkän kuuman päivän jälkeen oli ihanaa käydä viilentymässä. Hotellissa on kaksi baaria, josta yksi on allasbaari. Juomavalikoimassa oli juomia kaikille, niin lapsille alkoholittomia mehusekoituksia, kun vähän vahvempia aikuisten juomia. Hotellin kasvillisuus oli mielestämme mieletön. Kaikkialla kauniita eksoottisia kukkia, joita ihailimme joka päivä entistä enemmän. Animation team piti todella huolta vieraiden ja lapsien viihtyvyydestä. Yöaikaan hotelli oli aivan hiljainen, joka oli aivan mieletön asia, sillä mikään ei pilaa loma pahemmin kun liian ohuet seinät..... Ainoana huonona puolena pidän kuitenkin liian kovia patjoja, toisin kun ottaa kaikki plussat huomioon, yksi kova sänky ei haittaa.

 
19.9.2016

Kirjoittanut Vilma H

Romanttista luksusta pariskunnille!

Hotelli kuuluu Kosin parhaimmistoon. Ihana iso hotellialue, monta tilavaa uima-allasta sekä meri lähellä, tosin hieman kivikkoinen. Suosittelen uimatossuja. Tuulista on, mutta eipähän hiki virtaa. Achilles ravintolan runsaat buffet pöydät tai ala carte toisesta ravintolasta. Romanttista ja ylellistä illanviettoa pariskunnille kaikessa rauhassa. Lapsiperheille en valitsisi tätä hotellia. Ehdottomasti kannattaa varata all inclusice, maukkaita drinkkejä jokaiseen makuun Sirens Main Baarista. Kaunis ympäristö ja mukava henkilökunta. Skandinaavinen raikas sisutus huoneissa ja yleisissä tiloissa. Romanttisia hetkiä pareille.

 
4.1.2016

Kirjoittanut anskura Suomi

unohtumaton häämatka

Olimme vietämässä 8/15 häämatkaamme täällä, emmekä olisi voineet valita parempaa kohdetta. Hotelli oli erittäin siisti, huoneet siivottiin hyvin ja yleisissä tiloissa ei ollut moittimista. Meillä oli all inclusive, ja tämä oli loistava valinta, sillä hotellin lähellä ei ole ravintoloita. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja niin paljon, että ainakaan viikossa ei ehtinyt kyllästyttämään. Allasalue oli mahtava! Pääallas oli valtavan suuri, tässä onnistuu kuntouintikin! Ainoa miiinus siitä että rantatuoleja olisi voinut olla altaalla enemmän. Jos heti aamusta ennen kahdeksaa ei ollut varaamassa tuolia, jäi ilman. Hotellin oma ranta oli hyvä, hiekka pientä kiveä ja ranta sopivan matala. Allaspyyhkeet sai hotellilta. Altaalla järjestettiin päivisin ohjelmaa, vesijumppa oli piristävä lisä päivään. Palvelu oli hyvää, ja henkilökunta puhui hyvää englantia. Piha-alue oli ihanan vehreä ja kauniita kukkia täynnä, huolimatta siitä että elokuussa oli erittäin kuivaa. Vuokrasimme yhdeksi päiväksi auton. Suosittelen tätä, sillä saari on niin pieni että sen kerkeää helposti koluamaan päivässä läpi omatoimisestikkin, liikenne oli sopivan rauhallista.