Bungalow Seafront

Bungalow Seafront -huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat vastapäätä merta. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai kokoontaitettavasta vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat hotellin päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huoneita bungaloweissa

Kahden hengen huoneita bungaloweissa, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.