Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi, joka voidaan täydentää minibaariksi lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Kahden hengen huone kahdessa kerroksessa

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa omalla altaalla. Molemmissa kerroksissa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone jossa suihku ja wc. Alemmassa kerroksessa terassi ja toisessa kerroksessa parveke. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi jota voidaan täyttää minibaarin tavoin lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Maaterassi altaalle päin. Siivous 7 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy
  • Valmistunut 2021

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden hengen huone uudessa osassa

Kahden hengen huoneita hotellin uudessa osassa. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi jota voidaan täyttää minibaarin tavoin lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Aamiaispöytä sisältyy
  • Valmistunut 2021

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone, puolihoito

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi, joka voidaan täydentää minibaariksi lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Puolihoito sisältyy

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle.