Kahden hengen huone

Kahden hengen, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi, joka voidaan täydentää minibaariksi lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero panttia vastaan. Hiustenkuivain, kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone kahdessa kerroksessa omalla altaalla

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa omalla altaalla. Huoneet on rakennettu vuonna 2021. Molemmissa kerroksissa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone jossa suihku ja wc. Alemmassa kerroksessa terassi ja toisessa kerroksessa parveke. Tv satelliittikanavilla. Jääkaappi jota voidaan täyttää minibaarin tavoin lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Maaterassi altaalle päin. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode ja yhden hengen vuode. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, joka voidaan muuttaa minibaariksi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.

Superior huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, joka voidaan vaihtaa minibaariksi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.