Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella, osa merinäkymällä ja osa rajoitetulla merinäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Makstuon wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: noin 29 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.

Kahden hengen huone kahdessa kerroksessa omalla altaalla

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa omalla altaalla. Huoneet on rakennettu vuonna 2021. Molemmissa kerroksissa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone jossa suihku ja wc. Alemmassa kerroksessa terassi ja toisessa kerroksessa parveke. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Maaterassi altaalle päin. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 40 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Perhehuone 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa parveke merinäkymällä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Tässä huonetyypissä alle 2-vuotiaat lasketaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle/2-3 hengelle.