Kokemuksia Konstantinos Palace -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 103 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta. Siivous todella hyvää ja meidän suiten vakiosiivoja huippu.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-05


9 10:stä

+
Sijainti ja allasalue sekä ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-29


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


9 10:stä

+
-
Illallinen oli mauton , PÄÄRUOKA oli huonosti suunniteltu, ei mitään vihanneksiä tai salattia sen mukaan. Yksi ilta oli suuri annos ranskalaisia ja muutama paksu paistettu sivuläski pala päälle se siinä kaikki. TARJOILIJAT olivat todella hyvät ja ystävällisiä mutta KOKKI PITÄÄ KOULUTTAA. Odotin hyvää Kreikkalaista ruokaa mutta sitä ei tullut. AAMUPALA OLI TOSI HYVÄ!!! JA 10 PISTETTÄ KAIKKI TARJOILIJOLLE.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


8 10:stä

+
Näköala merelle ja ranta lähellä.
-
Huoneessa vähän kaappi tilaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


6 10:stä

+
Oli hiljainen ja siisti.
-
Olimme ns.uudella puolella, joka selvästi ei ollut vielä valmis. Kylpyhuoneessa ei ollut koukkuja, vaatekaappi oli niin pieni, että esim.mekkoja ei saanut suorana roikkumaan. Sänky oli hyvä nukkua, mutta esim.sängynpäädyt puuttuivat, sisustus oli minimaalinen, ei tauluja tai mitään koristeita. Parvekkeellav oli vain 2 tuolia ja pieni pöytä, ei ollut mitään viihtyisyyttä lisäävää. Käytävällä oli merkki varauloskäynnistä, mutta seinään oli vasta vain piirretty ovi ulos, en tiedä, mistä hätätapauksessa olisi päässyt ulos muuten kuin ikkunasta hyppäämällä. Kaikki oli uutta, mutta vielä selvästi keskeneräistä eikä vastannut 5 tähden hotellia varustuksiltaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-20


10 10:stä

+
Todella hyvä ja ystävällinen palvelu kaikkialla hotellissa. Erittäin hyvä huone. Erittäin hyvä ilmastointi huoneessa. Kivat ohjatut liikuntatunnit. Ja aivan parasta upea uima-allas-alue hotellilla!!!
-
Aamupalalle olisi kaivannut vähän vaihtelua hedelmiin ja leipiin. Oli koko viikon samat.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-16


9 10:stä

+
Superior -huone oli hotellin uudella puolella, eli todella uudet ja siistit huoneet. Suosittelen lämpimästi hotellin superior -huonetta merinököalalla. Erittäin ystävällinen palvelu hotellilla yhtä baarimikkoa lukuunottamatta. Mahtavaa oli, että hotellilla oli omat aurinkotuolit & varjot rannalla ja että niitä todellakin oli määrällisesti tarpeeksi; sait aurinkotuolin vaikka menit rannalle klo11.
-
Aamupala oli ihan hyvä ja jokaiselle jotain, mutta määrä tuntui menevän yli laadun. Hotellissa oli ilmeisesti mahdollista ottaa myös all inclusive -paketti, mutta en ottaisi sitä aamupalan perusteella. Pieni miinus myös siitä, että hotellin wifi ei toiminut rannalla ja että toisella allasalueella ei ollut lainkaan aurinkovarjoja, pelkät aurinkotuolit.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Konstantinos Palace -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

83% matkustajista suositttelee

1344 arvostelua
Erinomainen
 
776
Erittäin hyvä
 
374
Hyvä
 
111
Ei kovin hyvä
 
55
Huono
 
29

Viimeisimmät 5 arviota

13.6.2024

Kirjoittanut Giorgio B Varese, Italia

Magnifica e rilassante

Vacanza stupenda, ottima compagnia e bella struttura. Il personale di cucina è ottimo, Daniela e Camilla in assistenza sono molto disponibili. Gli animatori, Michela, Valerio, Rebecca, Micole, Asia, Samuele, Alessio, Giulia e Alberto sono troppo fighi e molto partecipativi. Peccato per la proprietaria.

 
13.6.2024

Kirjoittanut Ludovica B

una figata

hotel fighissimo con 3 piscine stupende, peccato per il servizio e la poca attenzione da parte dei proprietari. Gli animatori sono fighissimi, Michela, Valerio, Rebecca, Asia, Micole, Samuele, Giulia, Alessio e Albero ci hanno fatto divertire tantissimo in spiaggia. Ottima anche l’assistenza da parte di Daniele e Camilla. Chef Gianluca e Loris hanno fatto un ottimo lavoro in cucina, tornerei volentieri

 
13.6.2024

Kirjoittanut Flavia Z

Esperienza a karpathos

Prima folta a karpathos e il posto mi è piaciuto molto, hotel buono: le camere ottime il ristorante non molto preparato ad ospiti italiani, come la reception, cibo molto buono. Con un 5 stelle internazionale pensavamo fosse piu disposto a turisti italiani, bar un po troppo caro. Animazione valida spettacoli divertenti, ragazzi molto bravi, presenti e disponibili.

 
13.6.2024

Kirjoittanut elisagH2731CW

Viaggio a karpathos

Struttura molto bella e in generale pulita, tranne la prima sera che la camera non era stata sistemata e pulita dal precedente ospita, tranne asciugamani e lenzuola che erano state cambiate. Servizi offerti e il tipo di servizio dato non è da 5 stelle. Primi due giorni nella zona ristorazione c’è stato molto caos per la mancanza di personale e cibo discreto, probabilmente impreparati per i troppi arrivi. Bella l’ampliamento delle stanze, ma l’ampliamento del ristorante? Perché in un hotel a 5 stelle non è possibile fare la fila per il ristorante. Staff ristorante in generale cordiale e gentile, ma non tutti sempre molto disponibile a capire le esigenze del cliente. Parte animazione veratour molto cordiale e a modo, con un approccio non troppo invasivo e quindi particolarmente piacevole. Tutti i ragazzi dello staff super gentili sempre con il sorriso, i ragazzi del mini club super amorevoli con il mio bimbo e servizio assolutamente apprezzato per noi genitori, un po’ di relax goduto. Asia Rebecca Giulia e Sam santi subito per riuscire a stare dietro a quelle pesti! Da sportiva le attivita le ho apprezzate particolarmente acquagym top super micol (fisico e sorriso bestiale)

 
10.6.2024

Kirjoittanut Doris D

Exzellent Hotel

Wir waren im Juni im Hotel Konstantinos Palace! Fühlten uns sehr wohl! Zimmer 210 sehr sauber! Unsere Manjola (guest Relation ) war sehr nett und hilfsbereit. Offenes Ohr für alles! Essen: für jeden Geschmack etwas dabei! Personal generell sehr freundlich! Kommen gerne wieder! Sehr empfehlenswert!