Konstantinos Palace

Karpathoksella sijaitsevassa Konstantions Palacessa asut kahden hengen huoneessa, joiden hintaan sisältyy aamiaispöytä. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen sijaitsee rannalla ja toinen hotellin katolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa omalla altaalla 2-4 hengelle. Perhehuoneita 3-4 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle/2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Näköala merelle ja ranta lähellä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1311 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Konstantinos Palace sijaitsee rannalla ja siellä on vanhempi ja uudempi osa. Vanhempi osa on valmistunut 2010 ja uudempi osa 2021.

Rannalla on viihtyisä allasalue sekä erillinen osio lapsille. Kattoallas sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Kreikkalaistyylinen buffetravintola, jossa myös kansainvälistä ruokaa sekä rantabaari. Kattobaari upeilla maisemilla ja hyvillä drinkeillä.

Hierontaa, sauna ja erilaisia hoitoja hotellin kauneushoitolassa lisämaksusta. Kuntosali (maksuton hotellivieraille) ja kampaamo. Biljardia lisämaksusta. Tenniskenttä ja minijalkapallo, pelivälineet lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Maksuton wifi koko alueella. Minimarket ja vaatekauppoja. Lähtöpäivänä käytettävissä matkatavarahuone ja suihku. Musiikki ja hotellilla järjestettävien aktiviteettien äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)
  • Täysihoito (aamiais-, lounas- ja illallispöytä)

Kausikohtaista huomioitavaa

  • Perhehuoneet 3 norm. vuoteella ovat varattavissa kesälle 2023 ja poistuvat kesällä 2024.
  • Kesällä 2024 varattavissa on perhehuoneita 2 norm. vuoteella.

Hotellit Karpathoksen kaupunki

Romantica (Karpathos)

Hotelli Romanticassa on mukava ilmapiiri ja allasalue, joka kutsuu nauttimaan auringosta ja uimisesta. Allasbaarista voit hakea virvokkeita tai pieniä ruoka-annoksia. Voit valita majoitutko kahden hengen huoneissa, jolloin aamiainen sisältyy hintaan tai huoneistoissa, joissa voit tehdä ruokaa myös itse.

Zephyros Village

Rannan läheisyys on monelle tärkeä kriteeri hotellin valinnassa, siksi on erinomaista että Zephyros Village sijaitsee vain kivenheiton päässä rannalta. Hotellin huoneistoissa vietät onnistuneen omatoimisen loman. Lähistöllä on useita ruokakauppoja, ravintoloita ja baareja.

Nereides Karpathos

Nereides on perheystävällinen hotelli rauhallisella paikalla Karpathoksen kaupungin reunamilla. Hotellista löytyy viihtyisä allasalue ja ranta sijaitsee vain kävelymatkan päässä.

Regina Karpathos

Regina Karpathos on pieni huoneistohotelli keskeisellä paikalla Karpathoksen kaupungissa, vain kivenheiton päässä rannalta. Viihtyisä allasalue, josta löytyy allas lastenosiolla.

Seven stars

Seven Stars sijaitsee korkealla Karpathoksen reunamilla. Täältä on upeat näkymät merelle ja vuoristoon. Viihtyisä allasalue. Pigadian rannalle on lyhyt kävelymatka.

Almyra Village

Hotelli Almyra Village on hieno huoneistohotelli lähellä merta. Hotellin viehättävällä allasalueella nautit vilvoittavasta pulahduksesta veteen sekä näkymästä rannalle ja merelle.

Electra Beach

Hotelli Electra Beachin allasaluetta reunustavat oliivi- ja palmupuut. Nauti upeista näköaloista Egeanmerelle ja herkuttele ravintolan kreikkalaisilla erikoisuuksilla. Saaren pisin ranta aukeaa oven ulkopuolella ja Karpathoksen keskustaan on kävelymatka.

Alimounda Mare

Alimounda Mare on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee rannalla, kävelymatkan päässä Karpathoksen kaupungista. Allasalueelta on merinäköala, ja altaalla viihtyvät niin isot kuin pienetkin lomailijat. Hyvät palvelut, kylpylä ja kuntosali. Istahda parvekkeelle ja nauti aamukahvisi auringon noustessa kahden hengen huoneessa merinäköalalla.

Oasis Karpathos

Hotelli Oasis Karpathoksen tuttavallinen tunnelma toivottaa sinut tervetulleeksi, täällä tunnet itsesi kotoisaksi hetkessä. Täällä majoitut huoneistossa, jossa voit kokkailla oman loma-menun minikeittiössä. Rannalle on lyhyt kävelymatka, ja hotellilla on pieni uima-allas.

Vergina

Perheystävällinen Vergina sijaitsee korkealla paikalla ja hotellin allasalueesta tulee varmasti lempipaikkasi. Täällä nautit rentouttavista lomapäivistä ja perheen pienimmille löytyy erillinen lastenallas. Hotellista pääset lisäksi kätevästi niin rannalle kuin keskustaan.

Diakonis

Perheomisteinen huoneistohotelli Diakonis sijaitsee rauhallisella paikalla hieman Karpathoksen kaupungin ulkopuolella. Vietä päivää viihtyisällä allasalueella ja nälän tullessa voit laittaa lounasta myös itse hotellin huoneistoissa tai valita mukavan tavernan Karpathoksen kaupungista.

Mediterranean Beach

Tervetuloa Apollo Mondo Local -hotelli Mediterranean Beachiin, joka on pieni perheomisteinen hotelli rauhallisessa ympäristössä aivan Karpathoksen kaupungin laitamilla. Täällä on allas ja ranta on vain kivenheiton päässä. Täydellinen hotelli rentouttavaa lomaa etsivälle.

Nisia

Tervetuloa huoneistohotelli Nisiaan Karpathoksen kaupunkiin. Täällä asut lähellä rantaa kävelymatkan päässä keskustasta. Jos haluat vain ottaa rennosti lomalla, on hotellilla sekä allas että ravintola, mutta suosittelemme kävelyä kaupungissa ja ehkä retkeä tutustumaan kauniiseen Karpathokseen.

Atlantis Karpathos

Hotelli Atlantis sijaitsee hyvällä paikalla lähellä rantaa, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilla on allasalue ja aamiaisravintola. Useimmissa huoneissa on parveke allas- tai merinäköalalla.

Oceanis Karpathos

Tervetuloa perheomisteiseen Oceanisiin Karpathoksen keskustassa. Täältä on vain parin minuutin kävelymatka Pigadi-rannalle sekä satamapromenadille, josta löytyy kauppoja ja ravintoloita.

Alos

Alos on perheomisteinen huoneistohotelli aivan Pigadia Beachin rannan tuntumassa. Hotelli sijaitsee hieman Karpathoksen kaupungin ulkopuolella. Täällä majoitut kaksioissa, joissa on ruuanlaittovalmiudet, joten voit valmistaa mukavat eväät valmiksi rantapäivää varten. Voit helposti myös vuokrata auton ja lähteä tutustumaan Karpathoksen saaren eri osiin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 10-vuotiaat vieraat.

Olympic Karpathos

Hotelli Olympic Karpathos on keskitasoinen hotelli, joka sijaitsee lähellä keskustaa ja muutaman minuutin päässä hienolta kivirannalta. Rannan lisäksi auringosta ja uimisesta voi nauttia hotellin uima-altaalla. Hae juoma allasbaarista, asettaudu mukavasti aurinkotuoliin ja nauti.

Astron Karpathos

Viihtyisä huoneistohotelli Astron sijaitsee rauhallisella paikalla Karpathoksen kaupungin reunamilla. Hotellilla on allasalue ja se sijaitsee kävelymatkan päässä mukavista ravintoloista ja Pigadian rannasta.

Parasol kesä -24

Suosittu hotelli Parasol sijaitsee erinomaisella paikalla Karpathoksella, ja on yksi Apollo Mondo Duo-hotelleistamme. Hotellissa on erinomainen palvelu, ja hotellilla järjestetään myös joogatunteja 3-5 päivänä viikossa, ja hotelli toivottaa tervetulleeksi vain yli 16-vuotiaat. Täydellisempää hotellia vain aikuisten lomaan saa etsiä!