Konstantinos Palace

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Karpathoksella sijaitsevassa Konstantions Palacessa asut moderneissa kahden hengen huoneessa, joiden hintaan sisältyy aamiaispöytä tai puolihoito. Hotellissa on kaksi viihtyisää allasaluetta, joista toinen sijaitsee rannalla ja toinen hotellin katolla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1133 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Konstantinos Palace sijaitsee rannalla. Hotellissa on vanhempi ja uudempi osa.

Rannalla on viihtyisä allasalue sekä erillinen osio lapsille. Kattoallas sekä allasbaari. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot niin altaalla kuin rannalla. Pyyhepalvelu panttia vastaan.

Kreikkalaistyylinen buffetravintola, jossa myös kansainvälistä ruokaa sekä rantabaari. Kattobaari upeilla maisemilla ja hyvillä drinkeillä.

Hierontaa, sauna ja erilaisia hoitoja hotellin kauneushoitolassa lisämaksusta. Kuntosali (maksuton hotellivieraille) ja kampaamo. Biljardia lisämaksusta. Tenniskenttä ja minijalkapallo, pelivälineet lisämaksusta. Leikkipaikka. Pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Osassa huoneita hintaan sisältyy aamiaispöytä ja osassa puolihoito. Täysihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.