Kokemuksia Colonia Santa Maria -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Colonia Santa Maria -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

962 arvostelua
Erinomainen
 
422
Erittäin hyvä
 
345
Hyvä
 
113
Ei kovin hyvä
 
46
Huono
 
36

Viimeisimmät 5 arviota

18.5.2018

Kirjoittanut Krokotiili Masku, Suomi

Ensi kerralla valitsemme itse huoneen...

Olimme Aurinkomatkojen Goalla jälleen kerran ja nyt tässä hotellissa. Kaikki tämän matkatoimiston matkustajat olivat huonoimmissa huoneissa mitä talosta löytyi. Ensin pesulan oven vieressä ja kun silmät alkoivat jo punottaa ja vetistyä saimme uuden huoneen ja sen paikallisen taksitolpan vierestä. Hotelli on miellyttävä ja lähempänä rantaa on ihania taloja joissa me kyllä seuraavalla kerralla haluamme asua. Kaksi uima-allasta, joista toinen pieni ja rauhallinen. Ranta on lähellä jos haluaa meressä uida. Siistiä ja palvelualtis henkilökunta. Voimme kyllä suositella. Kannattaa kuitenkin ostaa itse lennot Goalle ja tilata netistä tämä hotelli. Taksilla pääsee hyvin ja edullisesti lentokentältä.

 
15.5.2018

Kirjoittanut jouko l Lahti, Suomi

CSM Maaliskuu 2018

Olimme Pirjon kanssa tutussa hotellissa 2 vko Maaliskuussa ja jälleen todella onnistu- nut loma. Huoneet todella siistit ja lakanat ja pyyhkeet vaihtuivat päivittäin. Aamiainen aivan riittävä ja "respan palvelut täysi 10. Ensivuonna 70 v synttäreitä viettämään Maa- liskuussa Colonia Santa Mariaan! Terveiset Receptionin tytöille ja Managerille Jouko Löyttynen From Finland

 
2.9.2017

Kirjoittanut jouko l Lahti, Suomi

Pirjo ja Jouko lomalla Pojois-Goalla ja Colonia Santa Maria hotellissa!

Jo saavuttuamme hotelliin 31.01.2017 vastaanotto oli todella ystävällinen ja palvelu ai- van "ykkösluokkaa". Huoneemme N:o 82 sijaitsi aivan "respan" vieressä joten matka aamiaiselle ja uimaaltaalle oli todella lyhyt. Ja palvelu pelasi,lakanat ja pyyhkeet vaihtuivat päivittäin sekä siivous aivan verraton. Aamiainen oli meidän mielestä aivan riittävä ja uima-allas palvelu pelasi.Joten 01.03.2018 me saavumme jälleen CSM:n ja toivomme yhtä virkistävää lomaa silloinkin.

 
4.3.2017

Kirjoittanut Jouni R Tampere, Suomi

pohjois goa

oltiin kahden viikon matkalla tammikuussa ja viikko täällä, hotelli ihan ok aamiainen tosin meidän mielestä vaatimaton mutta perustarpeet ok. kumminkin oli hieman outoa kun oli sitä kasvispainotteista runsaasti ja mitä ihmeellisimpiä "nökköjä" alue ja ranta totuttua vilkasta pohjoista hulinaa ja melskettä. suositellaan jotka tykkää bile ja iltaelämästä

 
22.6.2022

Kirjoittanut 592henriettad

A very good stay for a one day unplanned visit for 3 persons

The ambiance in the rooms and outside the villas in the hotel area grounds were quiet and beautiful .and quite clean, except for some odd smells probably due to monsoon blockages or decay. Hospitality was good and patient by the ladies at the desk, and with Mr. Oberoi with the food and Restaurant. There were a lot of attendees willing to help or guide you. There was activity on the beach and with the shops on the way to the Hotel to add some color. Their charges seemed reasonable.