Colonia Santa Maria

  • Baga Beachin vierellä

Colonia Santa Maria on mukava hotelli, joka sijaitsee rauhallisessa ympäristössä hienolla Baga -rannalla. Hotellin vehressä puutarhassa on rento allasalue.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 965 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Colonia Santa Maria sijaitsee Baga -rannan vierellä Pohjois-Goalla. Laaja hotellialue, vastaanotosta rantaan noin 100 metriä. Hotelli koostuu useista rakennuksista, jotka on rakennettu kolonialaistyyliin ja ne sijaitsevat eri puolilla hotellin puutarhaa.

Hotellialueella on allas ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintolasta Balcao on näkymä altaalle. Baari. Maksuton wifi ravintolassa ja vastaanotossa. Internetnurkkaus vastaanotossa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Maksuton kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Iltaohjelmaa muutaman kerran viikossa korkeasesongin aikaan. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 150 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Yksinkertainen aamiainen.
  • Joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

Hotellit Goa

Alidia Beach Resort

Vehreällä alueella Baga Beachin ja Baga Roadin välissä sijaitsee viisi rakennusta joista koostuu rustiikkinen Alidja Beach Resort. Rakennusten välissä kiemurtelevat kivetyt polut ja hotellialue on ihanan rauhaisa kontrasti Bagan vilinään. Hotellin huoneet ovat ilmastoituja superior-huoneita.

Bloom Suites

Bloom Suites erottuu Goan hotelleista trendikkäällä sisustuksella ja viihtyisällä tunnelmallaan. Hotellissa yhdistyy tyylikäs design, jossa on käytetty pirteitä keltaisia yksityiskohtia. Täällä majoitut mukavissa superior -huoneissa Calanguten pääkadulla.

Chalston Beach Resort

Pohjois-Goalla sijaitsevalla Chalston Beach hotellilla on hyvä sijainti ja rauhaisa, vehreä puutarha. Calanguten pitkä hiekkaranta on aivan hotellin ulkopuolella ja keskustan ravintola- ja ostostarjonnan äärelle on vain parin minuutin matka. Hotellilla on pieni uima-allas, allasbaari sekä rantaravintola.

Goan Heritage

Goan Heritage on viihtyisä hotelli, jossa on suuri puutarha ja viihtyisä uima-allasalue aurinkotuoleineen. Rannalle on vain lyhyt kävelymatka.

Kyriad Prestige Calangute

Hotelli Kyriad Prestige Calangute on rakennettu portugalilaisen linnakkeen raunioiden päälle ja se koostuu neljästä rakennuksesta. Hotelli on lähellä Calanguten pääkatua. Puutarhan reunustamalla allasalueella on muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Radisson Goa Candolim

Radisson Goa Candolim Pohjois-Goalla on viihtyisä hotelli, jossa allasalue. Muutamien minuuttien matkan päässä Candolimin hiekkarannalta. Hotellissa on kaksi ravintolaa, pieni kuntosali ja se on vain kävelymatkan päässä keskustasta.

Santana Beach Resort

Perheomisteisella Santana Beach Resortilla on ihana allasalue vehreässä ympäristössä. Suomalaisten suosikkihotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hienolta Candolimin rannalta.

Santiago Goa

Pieni Santiago Goa -hotelli sijaitsee Calanguten ja Bagan rantojen välissä. Lyhyt kävelymatka rannoille ja keskustaan. Hotellilla on pieni allasalue ja keskustan kauppoihin ja ravintoloihin on lyhyt matka.

Seashell Suites & Villas

Tervetuloa hiljattain rakennettuun ja eleganttiin hotelliin Seashell Suites & Villas lähellä Candolimen rantaa Pohjois-Goalla. Täällä asut tilavissa juniorsviiteissä ja hotellilla on allasalue rentoutumista varten. Aamiaispöytä sisältyy hintaan!

Whispering Palms

Whispering Palms on raikas hotelli hyvällä sijainnilla Candolimissa Pohjois-Goassa. Rentoudu kauniissa puutarhassa tai pulahda uimaan pienelle allasalueelle. Hotellissa on oma spa ja spa-hoitoja lisämaksusta. Hotelli on lähellä kahta rantaa ja Candolimin keskustaa.