Huoneet

Deluxe Plus-huone

Tyylikkäitä deluxe plus-huoneita mukavalla sisustuksella. Huoneet ovat tarkoitettu yli 12-vuotiaille. Läheltä huonetta löytyy infinity-allas, aurinkoterassi ja lounge-paviljonki, johon vain huoneen vieraat ovat tervetulleita. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Deluxe-huone

Mukavasti sisustettuja deluxe-huoneita. Huoneet sijaitsevat hotellin aikuisille varatussa, Santrian Club osassa johon ikäraja on 12 vuotta. Trooppinen puutarha ja uima-allas vain tässä hotellin osassa majoittuvien käyttöön. Täällä nautit pienestä extrasta, kuten hintaan sisältyvästä iltapäivä teestä. Kaikissa deluxe-huoneissa on tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 49 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kahden hengen huone

Mukavasti sisustettuja kahden hengen huoneita. Huoneet sijaitsevat hotellin Beach Wing osassa, lähellä merta ja pääallasta. Kaikissa huoneissa on tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Puri Santrianissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 1-2 henkeä (talvi 19/20).