Kokemuksia Puri Santrian -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,2 10:stä Perustuu 5 arvioon
Kokonaisuus
 
9,2 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,2 / 10
Huone/huoneisto
 
9,4 / 10
Palvelu
 
9,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Parasta oli että asuimme ylimmässä kerroksessa parvekkeella. Tuttava pariskunnalla oli huone maatasolla ja se haisi kosteelle. Ihana vehreä puutarha. Ystävällinen henkilökunta.
-
Vihannesten ja leikkeleiden ottimet olivat vihannesten ja leikkeleiden päällä koska ei ollut tilaa laittaa niitä mihinkään muualle. Todella epähygieenistä! Kaikki koskivat niihin ja sitten laittoivat sinne kinkkujen ja juustojen päälle!

Vahvistettu asiakas: 2020-02-25


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Puri Santrian -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

3022 arvostelua
Erinomainen
 
1540
Erittäin hyvä
 
1007
Hyvä
 
313
Ei kovin hyvä
 
88
Huono
 
74

Viimeisimmät 5 arviota

10.1.2019

Kirjoittanut Balihali Kurikka, Suomi

Pieni pala paratiisia

Ensimmäinen kosketus Baliin on hotelli Puri Santrian. Rauhallinen, autenttinen ja viihtyisä. Uima-allas alueita hyvinhoidetun rannan lisäksi neljä, jotka sijoittuvat ihanasti huoneiden läheisyyteen ja on maisemoitu kun ne olisivat olleet siellä aina. Hotellin ravintoloissa kiva sekoitus aasialaisia ja länsimaisia vaihtoehtoja. Täydellinen paikka 10 vuotis honeymoonille!

 
7.3.2018

Kirjoittanut Vaisamar Helsinki, Suomi

talviloma 2016

Hotelli on ihanan rauhallisella rannalla. Bali tarjoaa paljon nähtävää, Sanur on itsessään pieni ja rauhallinen kohde, hermolepoa kaipaavalle oiva kohde. Ruoka on hyvää, ihmiset ystävällisiä. Ei kaupustelua liiaksi.

 
27.1.2018

Kirjoittanut Camper679950

Ei ihan 4 tähden hotelli

Piha-alueet, uima-altaat ja henkilökunta saa 4 tähteä. Muuten en luokittelisi hotellia kuin kolmella tähdellä. Huoneet kaipaisi kunnostusta, pyyhkeet sekä liinavaatteet liinavaatteet kuluneita ja kylpyamme ei houkutellut. Modernisointi ja pieni päivitys olisi paikallaan (yövyimme Club-tason huoneessa). Aamiainen ei myöskään vastannut odotuksia.

 
7.4.2014

Kirjoittanut LanaWA Busselton, Australia

Rakastin tätä hotellia

Asuimme Puri Santrianissa 4 yötä. Meidän ryhmässämme oli 6 naista ja varasimme 3 Pihasiiven huonetta, ja ne päivitettiin saapuessamme allasnäköalahuoneiksi. Huoneet olivat hieman vanhempaa tyyliä, mutta ihastuttavia ja puhtaita, ja niissä oli mukava peti. Sijainti on noin 45minuutin kävelymatkan päässä Sanurin shoppailumahdollisuuksista. Söimme Warungisissa toistuvasti ja ruoka oli halpaa ja fantastista - ateria ja suuri olut maksoi noin 4 euroa. Söimme vain aamupalaa hotellilla ja buffetti oli kaikkea mitä toivoimme - munia, leivonnaisia, hedelmiä, jugurttia, indoneesialaisia aterioita, pekonia, sekä paljon muuta. Henkilökunta oli loistavaa ja palveli nopeasti. Päätiellä on Kodakin kauppa, ja vaihdoimme siellä rahaa. Hotelli on rannalla ja makasimme pihapaviljongeissa ja seurasimme vesiurheilua ja ihmisiä, jotka nauttivat drinkeistä tai shoppailivat. Rakastimme hotellia ja suunnittelemme paluuta ensi vuonna.

 
25.5.2021

Kirjoittanut 962bungap Balikpapan, Indonesia

Beachfront Hotel

This hotel is one of the beachfront hotels in Sanur. They have lots of rooms. The hotel area is so wide and calming, they have beautiful garden and pool. They provide restaurant in front of the beach. There are bicycles that can be used for the guests. The staffs are nice, but not really proactive to explain about facilities in the hotel. Unfortunately, there was no wasser jet shower in the toilet inside the room. The bed was not really comfy as well.