Puri Santrian

  • Lähellä rantaa
  • Täysi- tai puolihoito lisämaksusta
  • Deluxe-huoneita yli 12-vuotiaille

Hotelli Puri Santrianissa on viihtyisä ja kutsuva tunnelma sekä korkealaatuinen palvelu. Vehreästä ympäristöstä tarjoaa mukavaa varjoa auringon ollessa kuumimmillaan. Sijainti rannan äärellä, uima-altaat sekä hotellin spa tarjoavat puitteet ihanaan lomaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Deluxe-huoneita 1-2 hengelle. Deluxe Plus-huone 1-3 hengelle. Kampanjahuone 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parasta oli että asuimme ylimmässä kerroksessa parvekkeella. Tuttava pariskunnalla oli huone maat...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3022 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Puri Santrian sijaitsee Sanurin rannan eteläisessä osassa, vehreässä ympäristössä. Täällä lomailet aidon balilaisessa ympäristössä ja nautit vieraanvaraisesta palvelusta. Uima-altaassa on oma osio lapsille, alueella maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Allasbaari.

Viihtyisä spa, jossa saatavilla muun muassa ayurveda-hoitoja lisämaksusta. Ravintola Mezzaninessa tarjoillaan niin länsimaisia kuin thaimaalaisia ja japanilaisiakin annoksia. Aamiainen tarjoillaan Beach Club -ravintolassa, jossa on tarjolla myös lounasta sekä illallista. Ravintolaa vastapäätä on ilmastoitu lounge, jossa laajakuva tv ja maksuton wifi. Loungeen voit istahtaa kahville tai tilata pientä syötävää. Bar By The Sea houkuttelee maistamaan eksoottisia cocktaileja ja on avoinna puolilleöin, joka iltapäivä baarissa on happy hour.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Täysi- tai puolihoito lisämaksusta.