Kokemuksia Grand Mirage Resort & Thalasso Bali -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Grand Mirage Resort & Thalasso Bali -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

6310 arvostelua
Erinomainen
 
3428
Erittäin hyvä
 
1795
Hyvä
 
677
Ei kovin hyvä
 
213
Huono
 
198

Viimeisimmät 5 arviota

31.5.2024

Kirjoittanut Maps18886946147 Helsinki, Suomi

Hyvä hotelli mutta ei vastannut odotuksiamme

Hotelli on kaunis, huoneet ovat erityisen hyviä, ja niistä pääsee terassille, palvelu on yleensä normaalia. Hotellin ulkopuolella on useita ruokakauppoja, pankkiautomaatti, mutta muuta tekemistä ei ole. Meillä oli kaikki mukana, ruoka hotellissa oli todella huono , ruokaa ei ollut monipuolinen, joka päivää samaa, liha ja kana eivät olleet maukkaita. Kerran he lupasivat mereneläviä, mutta todellisuudessa se oli enimmäkseen luista kalaa; katkarapuista on parempi olla haaveilematta, niitä ei käytännössä ole. Makea pöytä on hyvin rajallinen, valinnanvaraa ei ole. Lounaalla / illallisella oli paljon tarjoilijoita, mutta he olivat erittäin hitaita, sinun piti odottaa, kunnes ne tarjottiin. Ala carte -ravintolan ruoka on parempaa ja maukkaampaa. Poistuessamme hotellista saimme 200 euron laskun (3 milj. paik.rahaa) alkoholista, joka ei sisälly all-inclusive-listalle, jonka mieheni väitetysti tilasi baarista (sijaitsee 2. kerroksessa). Mieheni ei tietenkään tilannut mitään ja miksi jos emme tarvinneet, ja kaikkea riitti, onneksi pitkien selitysten jälkeen he kirjasivat meiltä tämän määrän pois, varsinkin kun tilaat sellaisen alkoholin, sinun on laitettava ylimääräinen allekirjoitus kuitissa, että suostut maksamaan, ole varovainen ja valppaana. Hotelli ei ole tarkoitettu merellä uimiseen, koska ranta on hyvin pieni (ei vastaa verkkosivustolla olevaa kuvaa), vesi ei ole kovin puhdasta, koska siellä on monia veneitä ja skoottereita. Haluan ilmaista kiitokseni vastaanottovirkailija Sukmalle erinomaisesta palvelusta ja avusta, jota hän antoi meille ongelmamme ratkaisemisessa. Jos päättäisin mennä Balille, valitsisin hotellin vain Nusa Duassa, siellä on superrantaa. Pidin todella retkistä, jotka varasimme henkilökohtaisen oppaan kanssa.

 
2.1.2017

Kirjoittanut TiinaE52

Paratiisi Balilla

Grand Miragessa on erinomainen tunnelma, palvelu ja ruoka. Aktiviteetteja ja ohjelmaa on runsaasti ja monipuolisesti. Thalasso spa on aivan fantastinen ja hintataso todella hyvä. Suosittelen lämpimästi all inclusive pakettia. Uuden vuoden aaton juhla oli aivan omaa luokkaansa ja ilotulitus aivan upea.

 
2.1.2017

Kirjoittanut markusrouhesmaa Helsinki, Suomi

Aivan uskomaton

ensimmäinen matkani balille oli aivan mahtava tämän resortin takia otin all enclusiven joka on tosi hyvä valinta. ainoa huono puoli balista on monsuunisateet, mutta ne eivät ole tämän resortin syytä. suosittelen lämpimästi. ruoka on ihanaa, ja voit tehdä melkein mitä vain kuten pelaa pyötätennistä, ilmakiekkoa, jalkapalloa, biljardia, lentopalloa ja paljon muuta. voit myös käydä hieronnoissa ja joogassa.

 
4.10.2016

Kirjoittanut JuhaM225

Häämatka

Henkilökunta oli ystävällistä sekä palvelu oli hyvää. Ranta alue on hyvä auringon ottoon ja allas alue. On ohjattua ohjelmaa niille jotka sitä kaipaavat päivän mittaan.Huoneet oli viihtyisät ja ilmastointi vähintäänkin riittävä! Nusa dua oli todella rauhallinen paikka ja iltaelämää ei juurikaan ollut. Lähinnä hotelleissa 23.30 asti. Ruokapaikkoja on todella paljon mistä valita mieluistaan syötävää. Ruoka on edullista viini sen sijaan todella kallista. Kalliimpaa kuin suomessa.. Drinkkejä ja olutta saa edullisesti sen sijaan.

 
6.4.2014

Kirjoittanut macca044 Newcastle, Australia

Kuin palaisi kotiin

Tämä oli 20. reissumme Balille ja meidän 19. kertamme tässä hotellissa. Kertoo jotakin hotellista, että me palaamme tänne kerta toisensa jälkeen, vaikka meillä on kokemusta hotelleista ympäri maailmaa. Vuosien mittaan me olemme saaneet täältä monia ystäviä, ja täytyy sanoa, tuntuu hyvältä kun henkilökunnan tervehdys kuuluu ”Tervetuloa kotiin!”. En muista missään muussa majapaikassa henkilökunnan hymyilevän näin paljon. He ovat kyllä kunniaksi sekä itselleen että hotellin johdolle. Lienee tarpeetonta mainita, että palvelu on erittäin hyvää allastyöntekijöistä puutarhureihin ja tarjoilijoista hotellivirkailijoihin. Voimme suositella täydestä sydämestä majapaikkana, jossa levähtää ja kerätä voimia.