Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita hotellin itäisimmässä rakennuksessa, lähellä merta. Ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita hotellin läntisimmässä rakennuksessa. Ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvi keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa hotellin puutarhassa. Ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyhuone/suihku ja wc. Maaterassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Uusia sviittejä, joissa on jacuzzi ulkona. Ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Maksuton wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yhden huoneen villa

Uusia yhden huoneen villoja omalla altaalla. Leveä sänky (200x200 cm). Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero. Minibaari sekä teen ja kahvin keittomahdollisuus. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.