Candi Beach Resort & SPA

  • Majoitu villassa omalla altaalla
  • Rauhallinen sijainti Itä-Balilla
  • Puolihoito lisämaksusta

Ylellinen hotelli Candi Beach Resort & Spa sijaitsee vehreässä ja rauhallisessa ympäristössä Itä-Balilla. Hotellissa yhdistyy perinteinen balilainen arkkitehtuuri moderneihin palveluihin. Sijainti on aivan valkealla rannalla ja allasalueelta on upeat näkymät Intian valtamerelle. Täällä on tarjolla kaikki trooppista, ihanaa lomaa varten – snorklaa, sukella tai rentoudu aurinkotuolissa.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Bungalow 1-2 hengelle. Deluxe-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Sviitti 1-3 hengelle. Yhden huoneen villa 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

9,6 10:stä
Perustuu 5 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1256 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Candi Beach Resort & Spa on ihana vehreä keidas, joka on rakennettu perinteiseen balilaiseen tyyliin modernein palveluin. Hotellialueella on infinity-allas sekä uima-allas, swim up-baarilla, jacuzzi ja lastenallas, kaikista merinäköala. Maksuttomia aurinkotuoleja, auringonottosänkyjä, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Villoissa majoittuvat henkilöt voivat lisäksi nauttia yksityisestä altaasta. Hotellin vierellä yksityinen ranta huojuvine palmuineen.

Ravintola Birussa voit nauttia indonesialaista, balilaista ja itämaista ruokaa lounaalla ja illallisella. Terassilta on näkymä Intian valtamerelle. Kauniista maisemista voit nauttia myös Ocean Terrace Restaurantista, joka sijaitsee lähellä suurinta allasta hotellialueella. Täällä tarjoillaan eurooppalaista ruokaa aaltojen lyödessä rantaan. Mikäli haluat yllättää seuralaisesti, voi hotelli järjestää romanttisen illallisen.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Spa erilaisilla hoidoilla kuten hieronnalla, lisämaksusta. Maksuttomia urheilulajeja kuten sulkapalloa, rantalentopalloa ja minijalkapalloa. Joogaa, sukellusta, snorkalusta ja purjehdusta lisämaksusta. Maksuton hotellibussi tiettyinä aikoina Candi Dasaan.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, Ocean Terrace, klo 7.00-10.00.
  • Á la carte-lounas ravintola Ocean Terracessa tai Birussa, sisältäen yhden lasin paikallista viiniä per henki.
  • Á la carte-illallinen ravintola Ocean Terracessa tai Birussa, sisältäen yhden lasin paikallista viiniä per henki.
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, virvoitusjuomia sekä drinkkejä, klo 10.00–24.00.
  • Paikallisia juomia minibaarista.
  • Välineet snorklaukseen, kalastukseen, melontaan ja sulkapalloon.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamiseksi on käytettävä hotelliranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.