Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke ja terassi. Osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus lapselle vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tallelokerossa on pistorasiat puhelimien, kameroiden, tablettien jne. lataamiseen. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teetä ja kahvia. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan majoittuvaksi lisävuoteessa.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior -huone

Superior-huone, jossa on parveke tai terassi merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tallelokerossa on pistorasiat puhelimien, kameroiden, tablettien jne. lataamiseen. Minibaari lisämaksulla. Nespresso-keitin ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla ja langattomat bluetooth-kaiuttimet. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Superior-huoneissa majoittuvilla on myös pääsy The Levelin tarjoamiin lisäpalveluihin. Tämä sisältää muun muassa pääsyn The Level -loungeen ja erilliseen uima-altaaseen, sekä myös pääsyn rentoutumisalueelle, sisäuima-altaalle ja saunaan (varaus vaaditaan).

Soveltuu enintään: 2 hengelle.