Kahden hengen huone

Valoisasti sisutettuja, moderneja kahden hengen huoneita. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta ja mahdollisuus lisävuoteeseen lapselle vuodesohvassa. Tv satelliittikanavilla. Maksuton kahvin ja teen keittomahdollisuus ja minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tallerlokerossa on pistorasia puhelimen, kameran, tabletin yms. lataamiseen. Hiustenkuivain, kylpytakki, tossut ja kylpyhuonetarvikkeet. Amme/suihku ja wc. Kalustettu parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior -huone

Valoisasti sisutettuja, moderneja superior -huoneita, joissa parkettilattia. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tyynymenu. Mukava sohva. Tv satelliittikanavilla sekä langaton Bluetooth-kaiutin. Wii-pelikonsoli ja pelejä lainattavissa. Nespressokeitin ja vedenkeitin. Minibaari lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tallerlokerossa on pistorasia puhelimen, kameran, tabletin yms. lataamiseen. Hiustenkuivain, kylpytakki, tossut ja kylpyhuonetarvikkeet. Suihku ja wc. Kalustettu parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Superior -huoneissa majoittuvilla henkilöillä on pääsy The Level-palveluun, joka sisältää pääsyn esimerkiksi The Level-loungeen ja erilliselle altaalle. Palveluun sisältyy myös rentoutusalue, sisäallas ja sauna (varaus vaaditaan).

Soveltuu enintään: 2 hengelle.