Kokemuksia Melia Calvia Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Calvia Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

1282 arvostelua
Erinomainen
 
709
Erittäin hyvä
 
339
Hyvä
 
120
Ei kovin hyvä
 
57
Huono
 
57

Viimeisimmät 5 arviota

8.10.2018

Kirjoittanut ArtoS113 Helsinki, Suomi

Väitän Magalufin parhaaksi hotelliksi hinta-laatu suhteeltaan!

Hotellin sijainti on loistava ja aamiainen erinomainen. Magaluffin alue on nuorison ja juhlijoiden suosiossa, mutta tämä hotelli on selkeästi asiakaskunnaltaan ''korkeatasoisempi''. Muutaman kerran kohteessa käyneenä tämä paikka mahdollistaa rauhallisen oleilun ja muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen olet parhaissa juhlapaikoissa jos haluat irroitella. Vahva suositus ja hienot näköalat!

 
14.9.2018

Kirjoittanut Pirkko H Helsinki, Suomi

Paras hotelli Magaluffissa

Hotellin sijainti oli hyvä. Aamiainen oli erinomainen ja paljon erilaisia aktiviteetteja.Hyvä palvelu hotellissa.Magaluffin alue on nuorison suosiossa,alueella on paljon brittejä, ruokapaikkoja ja erilaisia kauppoja.Meri oli heti hotellin edessä, mahdollisuus olla hotellin alla-alueella tai rannalla. Tuolit maksoivat erikseen, hiekkaranta kuitenkin vapaasti kaikkien käytettävissä.Hotellissa on Level-huoneet ja alue, jossa tarjoilua, oma uima-allasalue ja tuolit. Normaali standard huone on aivan riittävä, jos liikut paljon ja nukut vain huoneessa.Kaikissa huoneissa oli oma parveke.Palma Novan alue sopii paremmin vanhemmille ihmisille.

 
29.5.2017

Kirjoittanut tarja3004 Hyvinkää, Suomi

OK hotelli

Siisti, henkilökunta ystävällistä, hyvä aamiainen. Ruoka ja juomat kalliita. Naapurihotellin musiikki terrorisoi allasalueella. Luvattuja kanta-asikas etuja ei saatu. Wifi vähän hidas, jatkuva käyttäjätunnusten ja salasanan uudelleen syöttö raivostuttavaa.

 
26.10.2021

Kirjoittanut Rowerek Grodzisk Mazowiecki, Puola

October trip

We decided on this hotel after checking the reviews and hitting a promotion. Room with Level option for 4 people for about 1000 €. Hotel a bit tired in some places, but overall very good level. Delicious food, clean rooms, friendly service, amazing view from the 10th floor. We had a second room from the sea view, also nice but in the morning I heard dogs barking from the house next door. In fact, you can get used to it or close the balcony :) At the end of the season, the poolside restaurant lacked food, but what was left was delicious. If someone wants to eat something outside the hotel, I recommend the Bondi Beach restaurant - about 500m from the hotel. Fast internet on site, plenty of TV channels. Overall, we highly recommend it.

 
25.10.2021

Kirjoittanut Guy B Ilkley, Yhdistynyt kuningaskunta

Calvia Beach Hotel

just got back from our 12 night stay at this Hotel , it ticks all the boxes ,lovely clean rooms all staff friendly and Helpful special thanks to Carmen , Daniel and the staff in the Level VIP lounge , will definitely return to this Hotel .