Kokemuksia Melia Calvia Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Calvia Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

1537 arvostelua
Erinomainen
 
882
Erittäin hyvä
 
367
Hyvä
 
145
Ei kovin hyvä
 
68
Huono
 
75

Viimeisimmät 5 arviota

8.10.2018

Kirjoittanut ArtoS113 Helsinki, Suomi

Väitän Magalufin parhaaksi hotelliksi hinta-laatu suhteeltaan!

Hotellin sijainti on loistava ja aamiainen erinomainen. Magaluffin alue on nuorison ja juhlijoiden suosiossa, mutta tämä hotelli on selkeästi asiakaskunnaltaan ''korkeatasoisempi''. Muutaman kerran kohteessa käyneenä tämä paikka mahdollistaa rauhallisen oleilun ja muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen olet parhaissa juhlapaikoissa jos haluat irroitella. Vahva suositus ja hienot näköalat!

 
14.9.2018

Kirjoittanut Pirkko H Helsinki, Suomi

Paras hotelli Magaluffissa

Hotellin sijainti oli hyvä. Aamiainen oli erinomainen ja paljon erilaisia aktiviteetteja.Hyvä palvelu hotellissa.Magaluffin alue on nuorison suosiossa,alueella on paljon brittejä, ruokapaikkoja ja erilaisia kauppoja.Meri oli heti hotellin edessä, mahdollisuus olla hotellin alla-alueella tai rannalla. Tuolit maksoivat erikseen, hiekkaranta kuitenkin vapaasti kaikkien käytettävissä.Hotellissa on Level-huoneet ja alue, jossa tarjoilua, oma uima-allasalue ja tuolit. Normaali standard huone on aivan riittävä, jos liikut paljon ja nukut vain huoneessa.Kaikissa huoneissa oli oma parveke.Palma Novan alue sopii paremmin vanhemmille ihmisille.

 
29.5.2017

Kirjoittanut tarja3004 Hyvinkää, Suomi

OK hotelli

Siisti, henkilökunta ystävällistä, hyvä aamiainen. Ruoka ja juomat kalliita. Naapurihotellin musiikki terrorisoi allasalueella. Luvattuja kanta-asikas etuja ei saatu. Wifi vähän hidas, jatkuva käyttäjätunnusten ja salasanan uudelleen syöttö raivostuttavaa.

 
24.5.2024

Kirjoittanut Floriane M

Top

Hôtel très bien situé et agréable. Proche de la plage et du centre ville. Nourriture variée et très bonne. Chambre spacieuse et bien équipée. Équipe d’animation sympathique avec une mention particulière à Gaspard et Quentin qui rendent votre séjour encore plus agréable .

 
19.5.2024

Kirjoittanut Rik4411

Perfection-Efficacité-Qualité

Hôtel Mélia Calvià Beach est à recommander à 100%,nous y sommes pour le moment et notre séjour est parfait, situation, qualité des produits et surtout, une équipe attentive à vos besoins et réactive à vos souhaits. C'est notre premier séjour à Mallorca et nous y reviendrons souvent et surtout dans cet hôtel. Je recommande aussi le service Level qui est parfait de la réception au petits déjeuners et aux services exclusifs. Merci au staff de la réception Level et au Membres du personnel Level vous êtes superrrrrrr. Éric.