Kokemuksia Melia Calvia Beach -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Melia Calvia Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

1525 arvostelua
Erinomainen
 
876
Erittäin hyvä
 
364
Hyvä
 
143
Ei kovin hyvä
 
68
Huono
 
74

Viimeisimmät 5 arviota

8.10.2018

Kirjoittanut ArtoS113 Helsinki, Suomi

Väitän Magalufin parhaaksi hotelliksi hinta-laatu suhteeltaan!

Hotellin sijainti on loistava ja aamiainen erinomainen. Magaluffin alue on nuorison ja juhlijoiden suosiossa, mutta tämä hotelli on selkeästi asiakaskunnaltaan ''korkeatasoisempi''. Muutaman kerran kohteessa käyneenä tämä paikka mahdollistaa rauhallisen oleilun ja muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen olet parhaissa juhlapaikoissa jos haluat irroitella. Vahva suositus ja hienot näköalat!

 
14.9.2018

Kirjoittanut Pirkko H Helsinki, Suomi

Paras hotelli Magaluffissa

Hotellin sijainti oli hyvä. Aamiainen oli erinomainen ja paljon erilaisia aktiviteetteja.Hyvä palvelu hotellissa.Magaluffin alue on nuorison suosiossa,alueella on paljon brittejä, ruokapaikkoja ja erilaisia kauppoja.Meri oli heti hotellin edessä, mahdollisuus olla hotellin alla-alueella tai rannalla. Tuolit maksoivat erikseen, hiekkaranta kuitenkin vapaasti kaikkien käytettävissä.Hotellissa on Level-huoneet ja alue, jossa tarjoilua, oma uima-allasalue ja tuolit. Normaali standard huone on aivan riittävä, jos liikut paljon ja nukut vain huoneessa.Kaikissa huoneissa oli oma parveke.Palma Novan alue sopii paremmin vanhemmille ihmisille.

 
29.5.2017

Kirjoittanut tarja3004 Hyvinkää, Suomi

OK hotelli

Siisti, henkilökunta ystävällistä, hyvä aamiainen. Ruoka ja juomat kalliita. Naapurihotellin musiikki terrorisoi allasalueella. Luvattuja kanta-asikas etuja ei saatu. Wifi vähän hidas, jatkuva käyttäjätunnusten ja salasanan uudelleen syöttö raivostuttavaa.

 
30.10.2023

Kirjoittanut sorelcta Constanta, Romania

Wonderful day holiday here

We came back after 8 years because we liked on the first time. Still do now, after 2 weeks spent here. This time we traveled with our 1 year baby and see the things differently and everything was perfect. We much appreciated that the room was cleaned regularly, the quality food and the activities prepared for kids, even small like our baby. Much appreciatation for all stuff and especially for those who interact and make my kid smile : Andrea, Carlos, Sarah, Tere, Paolo. Gracias❤️

 
16.10.2023

Kirjoittanut Shahn M

The Very Best Staff! And a Beautiful Resort.

We got so lucky when we landed at the Melia Calvia Beach resort. This was our first time on Majorca so we didn't know our way around the island. We had such a special time here. The resort was quiet, beautiful, luxurious and very very comfortable. The staff is some of the best I have ever encountered. We felt so cared about and enjoyed the conversation with several people. A very special thank you to Christo, Tatiana and Sam....Christo and Tatiana went the extra mile to make our trip so special. They are the best of the best! We hope to come back for another special vacation.